Nytt år snart

Jaha då är nytt år om några timmar. Jag är skithungrig, men mamma och hennes pojkvän skulle komma med maten så vet inte vad jag ska göra riktigt, de kommer vid sex. Då kommer min lillebror också. Är ju inte sååå lång tid kvar nu ser jag.
Sen efter maten vid åtta ska vi spela Bingolotto. Håll tummarna för att vi vinner nåt, åtminstone en ny Bingolott eller nåt.

 

Jag hoppas på en bra sömn inatt, UTAN mardrömmar! Annars vet jag inte vad jag gör helt ärligt. Har drömt mardrömmar konstant varje natt i snart tre veckor tror jag. De är så triggande och jag vaknar upp mer beslutsam än någonsin, men som tur är bleknar det rätt snabbt när jag vaknat till ordentligt.

Glöm inte min frågestund http://amandacarlberg.com/2013/december/fragestund.html#comment

 

Minnet är bra, men kort

Jag undrar hur det kommer sig att jag inte kommer ihåg när saker hände, bara att det har hänt om jag har tur kommer jag ihåg att det har hänt. Men sällan NÄR saker hände.
Det känns som att ALLA minns sitt år, hur det har varit när saker hände och så vidare, men jag minns knappt när jag fyllde år liksom. Jag skräms nästan för att jag inte minns. Det är därför jag inte kommer göra någon årsresume.
Jag läste ett par papper om en utredning soc gjorde när jag va inlagd på BUP, minns i te ens den utredningen liksom.

 
minnen

Nyårsoutfit

idag är det nyårsafton oxh jag har varit med min moster i Liljeholmen och handlat lite smink. Kollade även på fat som jag ska göra kakfat av, men köpte inget. Nu väntar jag på lunchen som mormor lagar.
 
här är förresten min nyårsoutfi
 
 
 
Glöm inte min frågestund 
 

Frågestund

Istället för att skriva en årsresume, tänkte jag avsluta året med en frågestund!
Så fråga vad ni vill veta, ingen fråga är för liten eller för stor!
Fråga på!