ArtTycker att cykehjul kan vara riktigt härliga att få på bild.
art - foto - färg - rött - sepia - säkerhet

Fotosugen

Jag har varit en sväng in till ett köpcentrum och unnat mig lite lyxig chokladmousse. Den försvann snabbt kan jag meddela :P

Va supergott också!

Nu funderar jag på att gå en sväng till min mataffär och köpa blommor och fota, men vet inte. Har tröttnat på att fota blommor liksom, vill fota människor istället.

 

 

Blommor - art - blad - blomma - blått - foto - färg - natur

Teater är mitt liv

Jag har varit intresserad av teater och film så länge jag kan minnas. Började spela teater när jag var fem år och fortsatte tills jag slutade nian. Jag började göra film när jag var 12 eller 13 år, minns inte riktigt.

Jag gjorde film med tre till vänner, vi skrev manus själva, filmade och spelade själva i den första filmen vi gjorde. I de andra filmerna vi gjorde använde vi oss av andra skådespelare än oss själva och de blev mycket bättre.

Jag bara älskade att stå bakom kameran, men nu har jag gått över till teater igen. Och för ungefär ett och ett halvt år sedan började jag skriva på min första egna teaterpjäs, som även sattes upp i vintras

 
film - foto - färg - livet - ljus - manus - mask - teater

Häftig kamera

Hittade den här på Fotografiska. Och jag blev kär, Måste bara ha en sån tror det kan bli lite roligt att fota med film liksom. Men någon som vet om de är bra?
 
kamera - livet - shopping