Amanda CL - Life is art

The sun is gone

Publicerad 2013-11-30 19:58:57 i Foto - Konst, Livet,

 Är hemma nu och ska se Så mycket bättre, som börjar om typ tio minuter. Va så trött när jag åkte hem, men så klart blev jag piggare när jag kom hem. Typiskt mig liksom! Men kommer nog ändå somna tidigt i alla fall har nämligen huvud och magvärk. Men hoppas det går över till imorrn när jag ska fira min moster som fyller år idag.

Är alldeles slut i huvudet, känns typ som att jag svävar på moln eller nåt. Rätt obehagligt helt ärligt, men känner igen känslan, det är när ångesten kommer smygandes. Men om jag har tur kommer jag somna innan den bryter ut ordentligt.

 
 
 

Shopping

Publicerad 2013-11-30 17:13:59 i Livet - Shopping,

Idag fyller min moster år, imorrn ska vi fira henne. Har köpt present till henne och så. Ska annars städa imorrn och handla och eventuellt hämta ett paket på Ica kvantum. Är min efterlängtade rymd tröja och hårkritorna som har kommit! Ska bli väldigt kul att få testa dem! Beställde även en kjol från oasap.com igår. Ska visa bild sen. 
 

Glömska

Publicerad 2013-11-30 13:47:26 i

Är hos mammas kille med mamma nu, har varit och handlat och kom på att jag måste skicka iväg ett par bilder till en person idag. Skulle gjorts igår, men glömde tyvärr. Och så tog jag bara med mig iPaden till honom så ja får göra det ikväll helt enkelt.
 

Om

Min profilbild

Amanda CL

En 29 åring vars liv handlar om teater, foto och skrivande. Kontakta mig på: amandacarlberg@hotmail.com

Follow Life is art

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Annons

Prenumerera och dela