The sun is gone

 Är hemma nu och ska se Så mycket bättre, som börjar om typ tio minuter. Va så trött när jag åkte hem, men så klart blev jag piggare när jag kom hem. Typiskt mig liksom! Men kommer nog ändå somna tidigt i alla fall har nämligen huvud och magvärk. Men hoppas det går över till imorrn när jag ska fira min moster som fyller år idag.

Är alldeles slut i huvudet, känns typ som att jag svävar på moln eller nåt. Rätt obehagligt helt ärligt, men känner igen känslan, det är när ångesten kommer smygandes. Men om jag har tur kommer jag somna innan den bryter ut ordentligt.

 
 
 
art - foto - livet - solfjäder - solfjädrar

Shopping

Idag fyller min moster år, imorrn ska vi fira henne. Har köpt present till henne och så. Ska annars städa imorrn och handla och eventuellt hämta ett paket på Ica kvantum. Är min efterlängtade rymd tröja och hårkritorna som har kommit! Ska bli väldigt kul att få testa dem! Beställde även en kjol från oasap.com igår. Ska visa bild sen. 
 

Glömska

Är hos mammas kille med mamma nu, har varit och handlat och kom på att jag måste skicka iväg ett par bilder till en person idag. Skulle gjorts igår, men glömde tyvärr. Och så tog jag bara med mig iPaden till honom så ja får göra det ikväll helt enkelt.
 

Ny second hand butik!

 Är hemma efter en väldigt lång dag. Men har varit en trevlig dag, idag öppnade nämligen DV:s Second Hand butik! Vi hade vad jag vet helt utomstående kund som handlade tre böcker, sen två som jobbar på DV, jag hittade ett par superfina ljustakar, men hade inga kontanter. Så kanske nästa vecka om de finns kvar.

Sen åkte jag in till stan för att träffa två av mina systrar, den ena va hemma en sväng (hon bor i Skåne) och träffade även två av deras kompisar och min pappa.

Men nu är jag som sagt hemma och trött dessutom. Men ska nog äta snart blir nog piggare då.

 
citroner - familjen - foto - frukt - livet - ljustakar - mat - second hand butik - syster - systrar