Framtiden är oskriven

Ett peppinlägg till mig själv!

Jag läste precis ett blogginlägg där en tjej skrev ”Och framtiden är oskriven” tyckte det passade så bra in på mig också. Eller ja i stort sett alls framtid är ju oskriven. Men jag vet att från och med varje dag jag vaknar är min framtid oskriven. Visst jag vet vad jag ska göra på dagen, jag vet kanske vad jag kan förvänta mig ska hända. Men allt annat är oskrivet. Jag kan göra vad jag vill av min framtid. Allt handlar ju om vad jag gör det till.

Jag vet hur jag vill att min framtid ska se ut, men kommer den se ut så? Kommer jag nå dit jag vill nå? Det sägs ju att man ska sikta mot stjärnorna så når man trädtopparna. Men jag ska verkligen kämpa för att nå stjärnorna. För just nu vet jag verkligen ad jag vill göra av mitt liv. Det är inte alltid jag vet det, vissa perioder i livet vill jag ju bara dö. Men just idag vet jag verkligen vad jag vill. Det är delvis därför jag skriver det här inläget för att kunna titta tillbaka (om jag kommer ihåg det, så påminn mig gärna) när livet känns tungt. Så jag kan återinföra mina drömmar i min hjärna igen.

Jag vill skriva! Jag vill skriva för teater, film, en bok, krönikor artiklar! Det är det jag vill göra. Jag vill inte bli fotograf som jag trodde när jag var yngre. Utan jag vill skriva! Jag älskar att skapa och skriva, jag blir hel då. Jag får mer energi då. Jag älskar att leka med färg och blommor för att sedan fota. Och visst det kommer jag nog alltid hålla på med, men det jag verkligen vill göra i framtiden och ha som jobb är att sprida mitt budskap till folk genom att skriva!

Förresten! Den här hösten kommer jag vara med om en väldigt rolig sak, så håll koll på SVT 1, vecka 7, 2015 ;)

 

 

Aspergers syndrom - SVT - art - dokumentär - drömmar - film - foto - framtiden - framtidsdrömmar - framtidsplaner - framtidstro - författare - guld - hjärta - livet - pepp - rosa - silver - skriva - teater - text - tro på dig själv

Del ett Room Tour

Här kommer en liten "Room tour" från min lägenhet, min lilla älskade etta. Ja bilderna är nog inte de allra bästa men ni får i alla fall en aning om hur det ser ut!

Ovanför ser ni mina "dagblad" eller vad man ska kalla det! De sitter på min ytterdörr som är magnetisk. Köpta på Granit! För 149kr för alla sju, (ja en dag är inte med på bilden). Väldigt smart tycker jag!
 
Mitt nya skoställ som jag köpte i torsdag på Ikea, 599kr! Men klart värt det, en liten bänk också så man kan lägga väskor och nycklar där.
 
Alla mina höst/vinterkappor, ja mest FUSKpäls jackor/kappor och en liten kul täckjacka från Monki och en typ blå fleece (eller hur det stavas?) från någon second hand butik. Den rosa FUSKpälsjackan är från Nellys höst sortiment! Bara älskar den!
 
Alla tavlor jag har på väggarna är mina egna foton. Kanske lite ego, men ja, tycker man om att fota så gör man! En stor tavla som sitter ovanför en byrå en bit in i hallen.
 
Mina tre av fyra Victoria Secret body mists och min Make Up Store parfym, har typ två till parfymer, men de andra två är snart slut. Plus ett svartvitt foto på en av mina systrar, tyvärr när hon röker, men jag gillar bilden i alla fall!
 
Min röda och rosa Ikea byrå från serien Mammut, vet inte om den röda och rosa finns att köpa längre, men det finns i oliak blåa nyanser också. Tog upp den från källaren för några veckor sedan. På byrån står som ni ser en turkos ljuslykta, som är köpt på årets rea på Indiska.
 
Några caridgans som hänger på min badrumsdörr
 

Del ett av min "room tour"
Det var min hall och badrum (men ja själva badrummet syns ju inte, men det är så fult så :P)
Självklart lägger jag upp fler bilder på min lägenhet senare ikväll eller någon annan dag. Om ni är intresserade?
 
 
inredning - kläder - livet - ljus - ljuslyktor - rosa - röd - rökning - syster

Trött

Idag har jag och en personal varit duktiga och satt ihop mitt skoställ och ställt det på rätt plats! Det blev jätte fint ska bara orka ställa in alla skor i det också. Men får göra det imorgon för jag är väldigt trött nu, nästan så trött att jag vill lägga mig för natten redan nu.

 
PS - Photoshop - art - foto - inredning - livet - ljus - trött - trötthet

Tankarna krigar

Plötsligt slår en dum tanke mig och jag behöver stanna upp och andas: ”Ett, två, tre andas djupt och ett andetag till

Jag försöker bara stanna upp nu, inte tänka, inte tänka. Jag vill inte att allt ska gå tokigt, men vem vill det egentligen? Att bara andas djupa långsamma andetag som går ordentligt ner i lungorna för att kroppen ska få tillräckligt med syre, så att jag kan tänka förnuftigt. För i vissa lägen går det inte att tänka klart. Det blir kaos i hjärnan oavsett jag vill det eller inte. Det känns som att alla tankar är emot mig och som att ingen ser det. Men alla krig syns inte utanpå en del finns bara inuti även fast man kanske vill att det ska synas. Just nu vill jag egentligen bara skrika: ”Jag orkar inte mer, jag vill inte mer, ge upp nu jävla idiot” men jag gör det inte. Jag försöker istället få tag i allt positivt som händer i mitt liv nu. Alla roliga saker jag kommer vara med om i höst, om jag förstör allt nu kanske inget av det bli av. Även fast jag tänker så kommer alla andra dumma tankar och motarbetar mig, de vill att jag ska ge upp. De vill vinna över mig och mitt positiva tänkande. Men det enda som gäller är att inte ge upp!

 
Aspergers syndrom - bipolär - bipolär sjukdom - bipolär typ 2 - foto - livet - självkänsla - självporträtt - var nöjd med dig själv - vardag