Amanda CL - Life is art

Framtiden är oskriven

Publicerad 2014-08-31 23:14:34 i Foto - Konst, Foto - Självporträtt, Livet, Livet - Asperger syndrom, Livet - Teater,

Ett peppinlägg till mig själv!

Jag läste precis ett blogginlägg där en tjej skrev ”Och framtiden är oskriven” tyckte det passade så bra in på mig också. Eller ja i stort sett alls framtid är ju oskriven. Men jag vet att från och med varje dag jag vaknar är min framtid oskriven. Visst jag vet vad jag ska göra på dagen, jag vet kanske vad jag kan förvänta mig ska hända. Men allt annat är oskrivet. Jag kan göra vad jag vill av min framtid. Allt handlar ju om vad jag gör det till.

Jag vet hur jag vill att min framtid ska se ut, men kommer den se ut så? Kommer jag nå dit jag vill nå? Det sägs ju att man ska sikta mot stjärnorna så når man trädtopparna. Men jag ska verkligen kämpa för att nå stjärnorna. För just nu vet jag verkligen ad jag vill göra av mitt liv. Det är inte alltid jag vet det, vissa perioder i livet vill jag ju bara dö. Men just idag vet jag verkligen vad jag vill. Det är delvis därför jag skriver det här inläget för att kunna titta tillbaka (om jag kommer ihåg det, så påminn mig gärna) när livet känns tungt. Så jag kan återinföra mina drömmar i min hjärna igen.

Jag vill skriva! Jag vill skriva för teater, film, en bok, krönikor artiklar! Det är det jag vill göra. Jag vill inte bli fotograf som jag trodde när jag var yngre. Utan jag vill skriva! Jag älskar att skapa och skriva, jag blir hel då. Jag får mer energi då. Jag älskar att leka med färg och blommor för att sedan fota. Och visst det kommer jag nog alltid hålla på med, men det jag verkligen vill göra i framtiden och ha som jobb är att sprida mitt budskap till folk genom att skriva!

Förresten! Den här hösten kommer jag vara med om en väldigt rolig sak, så håll koll på SVT 1, vecka 7, 2015 ;)

 

 

Del ett Room Tour

Publicerad 2014-08-31 20:17:24 i Foto - Människor, Livet,

Här kommer en liten "Room tour" från min lägenhet, min lilla älskade etta. Ja bilderna är nog inte de allra bästa men ni får i alla fall en aning om hur det ser ut!

Ovanför ser ni mina "dagblad" eller vad man ska kalla det! De sitter på min ytterdörr som är magnetisk. Köpta på Granit! För 149kr för alla sju, (ja en dag är inte med på bilden). Väldigt smart tycker jag!
 
Mitt nya skoställ som jag köpte i torsdag på Ikea, 599kr! Men klart värt det, en liten bänk också så man kan lägga väskor och nycklar där.
 
Alla mina höst/vinterkappor, ja mest FUSKpäls jackor/kappor och en liten kul täckjacka från Monki och en typ blå fleece (eller hur det stavas?) från någon second hand butik. Den rosa FUSKpälsjackan är från Nellys höst sortiment! Bara älskar den!
 
Alla tavlor jag har på väggarna är mina egna foton. Kanske lite ego, men ja, tycker man om att fota så gör man! En stor tavla som sitter ovanför en byrå en bit in i hallen.
 
Mina tre av fyra Victoria Secret body mists och min Make Up Store parfym, har typ två till parfymer, men de andra två är snart slut. Plus ett svartvitt foto på en av mina systrar, tyvärr när hon röker, men jag gillar bilden i alla fall!
 
Min röda och rosa Ikea byrå från serien Mammut, vet inte om den röda och rosa finns att köpa längre, men det finns i oliak blåa nyanser också. Tog upp den från källaren för några veckor sedan. På byrån står som ni ser en turkos ljuslykta, som är köpt på årets rea på Indiska.
 
Några caridgans som hänger på min badrumsdörr
 

Del ett av min "room tour"
Det var min hall och badrum (men ja själva badrummet syns ju inte, men det är så fult så :P)
Självklart lägger jag upp fler bilder på min lägenhet senare ikväll eller någon annan dag. Om ni är intresserade?
 
 

Trött

Publicerad 2014-08-29 17:05:04 i Foto - Konst, Livet,

Idag har jag och en personal varit duktiga och satt ihop mitt skoställ och ställt det på rätt plats! Det blev jätte fint ska bara orka ställa in alla skor i det också. Men får göra det imorgon för jag är väldigt trött nu, nästan så trött att jag vill lägga mig för natten redan nu.

 

Om

Min profilbild

Amanda CL

En 29 åring vars liv handlar om teater, foto och skrivande. Kontakta mig på: amandacarlberg@hotmail.com

Follow Life is art

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Annons

Prenumerera och dela