Del ett Room Tour

Här kommer en liten "Room tour" från min lägenhet, min lilla älskade etta. Ja bilderna är nog inte de allra bästa men ni får i alla fall en aning om hur det ser ut!

Ovanför ser ni mina "dagblad" eller vad man ska kalla det! De sitter på min ytterdörr som är magnetisk. Köpta på Granit! För 149kr för alla sju, (ja en dag är inte med på bilden). Väldigt smart tycker jag!
 
Mitt nya skoställ som jag köpte i torsdag på Ikea, 599kr! Men klart värt det, en liten bänk också så man kan lägga väskor och nycklar där.
 
Alla mina höst/vinterkappor, ja mest FUSKpäls jackor/kappor och en liten kul täckjacka från Monki och en typ blå fleece (eller hur det stavas?) från någon second hand butik. Den rosa FUSKpälsjackan är från Nellys höst sortiment! Bara älskar den!
 
Alla tavlor jag har på väggarna är mina egna foton. Kanske lite ego, men ja, tycker man om att fota så gör man! En stor tavla som sitter ovanför en byrå en bit in i hallen.
 
Mina tre av fyra Victoria Secret body mists och min Make Up Store parfym, har typ två till parfymer, men de andra två är snart slut. Plus ett svartvitt foto på en av mina systrar, tyvärr när hon röker, men jag gillar bilden i alla fall!
 
Min röda och rosa Ikea byrå från serien Mammut, vet inte om den röda och rosa finns att köpa längre, men det finns i oliak blåa nyanser också. Tog upp den från källaren för några veckor sedan. På byrån står som ni ser en turkos ljuslykta, som är köpt på årets rea på Indiska.
 
Några caridgans som hänger på min badrumsdörr
 

Del ett av min "room tour"
Det var min hall och badrum (men ja själva badrummet syns ju inte, men det är så fult så :P)
Självklart lägger jag upp fler bilder på min lägenhet senare ikväll eller någon annan dag. Om ni är intresserade?
 
 
inredning - kläder - livet - ljus - ljuslyktor - rosa - röd - rökning - syster
Madelene

Hej! Tack för kommentaren på min blogg :)
Kikar tillbaka... ha de gott!

Fult

Jag vill gärna se mer :)!

Erica

Jättefint!
Vilken parfym från Make up store är det?
Själv så har jag "Twenty forever", men den är nästan slut...

Emiza

Jag vill gärna se mer :)!

Sessie♔ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

Alltid kul att se hur andra har det hemma:)