Amanda CL - Life is art

Vaxholm

Publicerad 2014-12-30 19:03:43 i Foto - Konst, Livet - Vänner,

Va på en liten båttur idag med tre vänner, vi åkte till Vaxholm med buss och sen en båttur på ungefär två timmar runt i skärgården. Men jag glömde minneskortet till kameran! Är så sur på det! Hade kunnat få jätte fina bilder på solnedgången. Men, men får testa fota fyrverkerierna imorrn istället. Har aldrig fått bra bilder på fyrverkerier, men så har jag aldrig använt stativ heller så ska testa det imorgon. Får bara dra ut mina vänner lite tidigare så jag kan ställa in kameran och så.

 
 

 

Ledighet

Publicerad 2014-12-30 09:53:45 i Livet - Asperger syndrom,

Nu är jag på DV, känns skönt att det har satt igång igen. Fritid är väldigt jobbigt för mig och det en evinnerlig tid för mig att komma in  i alla rutiner igen. Men det har blivit bättre på det med åren.

Sommaren är egentligen egentligen den jobbigaste perioden, julen går ändå okej för det inte lika lång ledighet. Jag tycker ändå om sommarledigheten, men det blir liksom en rastlöshet då jag inte vet vad jag ska göra. Och sen när allt sätter igång igen så finns sommartröttheten kvar rätt länge och jag har svårt att komma iväg.

 

Om

Min profilbild

Amanda CL

En 29 åring vars liv handlar om teater, foto och skrivande. Kontakta mig på: amandacarlberg@hotmail.com

Follow Life is art

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Annons

Prenumerera och dela