Amanda CL - Life is art

Stabilare

Publicerad 2014-01-31 19:59:49 i Foto - Konst, Livet,

Jag har ätit lite sallad nu och orken kom tillbaka, kroppen behöver ju mat. Men när jag äter så säger kroppen ifrån också, får ont i magen på grund av olika anledningar jag inte tänker skriva om och mår illa. Vilket gör att jag drar mig för att äta, för jag blir så orkeslös och får så ont då. Förra året gick jag ner över 10 kg på grund av det här. Är rädd för att jag ska gå ner tio till nu, vill verkligen inte det, för jag är nöjd med mig själv nu. Aja nog skrivet om det nu.

Jag mår ändå relativt ok psykiskt måste jag säga, även fast det fysiska krånglar. Tror att min nya medicin har har hjälpt faktiskt. Min läkare sa att jag nog skulle märka skillnad rätt snabbt, vilket jag trodde menades typ andra eller tredje veckan. Men det gjorde jag så klart inte, men nu, den senaste veckan känner jag av det. Är mycket stabilare än vad jag var förut. Men jag tycker inte att dipparna är mindre djupa men jag är inte lika ”hög” av lycka längre som jag kunde bli förut och det går längre tid innan jag dippar liksom och dipparna är tyvärr längre. Men det lär jag ju lära mig hantera på något sätt hoppas jag.

Är inte van att stanna kvar såhär i känslor som jag gör nu, vilket också skrämmer mig lite. Men än så länge går det rätt ok. Jag vänjer mig nog som sagt var. Och hoppas verkligen att dipparna inte blir djupare än vad de är.

 

Halv dag

Publicerad 2014-01-31 18:56:57 i Livet - Asperger syndrom,

Har varit på DV idag, men bara halva dagen. Blev så extremt trött och orkade knappt sitta rakt upp så jag bestämde mig för att åka hem till pappa. Eftersom att jag skulle äta middag där senare, men jag orkade inte med middagen heller utan åkte hem tidigare. Så nu sitter jag i min säng och är helt slut och vet inte riktigt vad jag ska göra. Vill sova, men är ändå inte sovtrött så vet inte alls hur det här ska gå.

Imorrn ska jag sova hos en kompis och se på Melodifestivalen tillsammans med henne. Hoppas verkligen det är värt att se.

Vad vill ni läsa om förresten? Har bloggtorka

 

Livet går vidare

Publicerad 2014-01-29 14:29:21 i Livet, Livet - Teater,

Hej igen! förlåt för att jag varit lite off de sensate dagarna, men det har sina orsaker som jag varken har lust eller ork att skriva om. Men nu är det bättre i alla fall och jag ska träffa mamma i eftermiddag. Ska till DV halva dagen imorrn för jag är helt slutkörd.

Tog förresten affischfoto till vår pjäs i måndags har hört att det blev bra, men har inte sett det ännu tyvärr.

Hur har ni haft det?

 

Om

Min profilbild

Amanda CL

En 29 åring vars liv handlar om teater, foto och skrivande. Kontakta mig på: amandacarlberg@hotmail.com

Follow Life is art

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Annons

Prenumerera och dela