Minnen

Är hemma efter en lunch med mamma och hennes pojkvän hos min moster.

Vi pratade mycket om tiden då jag var sjuk som barn, det var jobbigt att höra, men väldigt bra att prata om det. Har dessutom berättat om det för min psykolog. Jag tror att det kan vara ett barndomstrauma för mig. Kanske låter löjligt, men alla undersökningar jag blev utsatt för var ju egentligen laglig barnmisshandel för att rädda mitt liv. Att få en baby att ligga stilla när man ska ta ryggmärgsprov på dem är ju istortsett omöjligt om man inte ligger på den och håller fast den. Jag tog det flera gånger. Jag har varit livrädd för att bli stucken eftersom att jag är så fruktansvärt svårstucken. Eftersom att mina kärl är så sköra plus att ådrorna inte ligger som vanligt hos mig eftersom att jag har skelettmissbildningar i armarna.

Jag minns när jag var 12 år och de opererade mina händer för tredje gången, jag blev stucken över 30 gånger innan de lyckades sätta nål och söva mig.

Jag tror hur långsökt det än låter att det är ett trauma jag själv inte minns alla undersökningar jag fick genomgå som baby och småbarn.

 
DBA - Diamond Blackfans Anemi - dysmeli - livet - min historia - minnen
Susan

Jag hoppas att du kan få stöd att nysta i dina minnen av detta jobbiga som verkligen är trauman!
Jag med en annan typ av barndomsproblem vet att det är oerhört viktigt att prata och bli förstådd. Sen kan det vara som med mig att en del inte blir begripligt förrän många många år gått. Jag som snart är 55 år får fortfarande insikter som är värdefulla för min framtid.

Var rädd om dej!

En plats i solen

Nej det var mot Kroatien, Sverige gick inte till semifinal :)

Madeleine Jonsson

det är bra att prata om sånt som varit jobbigt och som kanske fortfarande känns lite jobbigt!

Sessie♔ ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

Jag tror definitivt att det där sätter sina spår.

isabella

Vilken fin bild! :)

ami

varför blev du opererad egentligen? *kram*

Anonym

fin bild!

linah

snyggg bild:D!!