Regnbågs bokeh

Så mycket känslor inombords att det känns som att jag ska explodera. Ena sekunden vill jag, andra sekunden det och tredje sekunden något helt annat! Men samtidigt vill jag inget alls. Det är rent ut sagt ruttet att känna såhär. Önskar verkligen att mitt inre kunde bestämma sig för vad det vill känna, eller ja snarare att jag hade bättre kontroll över mina tankar. Kan verkligen inte få ro inom mig och det är ju just typiskt när det är kväll och jag borde vara trött. Men har noll ro att lägga mig ner och sova, även fast det är det enda jag vill just nu. Men det blir väl helt enkelt för mycket för hjärnan ibland.

Huvudet började nyss värka och jag misstänker att jag har druckit alldeles för lite idag. Åtminstone nu på kvällen, så det blir väl att bara dricka vatten i mängder nu antar jag.

 

 

Aspergers syndrom - art - bipolär - bipolär sjukdom - bipolär typ 2 - foto - foto konst - konst - konstform - konstfoto - känslor - livet

In i glömskan och ut igen

Inget blev som jag hade tänkt den här sommaren, jag föll återigen. Jag trodde inte att det skulle gå så kort tid mellan svackorna, men tydligen hade jag brutalt fel. Och fallet blev nog hårdare än vad jag trodde. Jag försökte verkligen, men alla tankar tog överhand och fann mig själv i mörkret ytterligare en gång. Men jag försöker hålla modet uppe nu, försöker för alla andras skull så att det tillslut även ska gå för min egen. För jag vet ju att jag har den där kraften. Jag haft den förut och borde få den igen. Frågan är bara när?

Jag ska i alla fall kämpa för att få tillbaka livsviljan och den där gnistan jag brukar ha när jag mår bra. Ett gott tecken är väl att jag faktiskt kommer ihåg att jag har mått bra förut den här gången? Det gjorde jag inte förra gången jag föll såhär djupt.

Jag har märkt att ett tidigt varningstecken för mig innan en dipp är att jag blir extremt glömsk. Tror det är den nya medicin som har gjort att jag tydligare kan se det. Jag glömmer mobiler på caféer, glömmer ord, glömmer vad jag har sagt till folk, glömmer var jag har lagt saker. Och jag är en person som annars aldrig glömmer, jag brukar ha stenkoll på såntdär.  

 
 
Aspergers syndrom - bipolär - bipolär sjukdom - bipolär typ 2 - foto - glömska - livet - natur - rosa

Älskar regn!

En såndär dag jag bara älskar! Vädret alltså! Det regnade och jag va ute med mamma och hennes sambo och gick i regnet och jag njöt av varje sekund! Men det kändes tyvärr som att den klibbiga värmen kom tillbaka rätt fort igen. Men ändå det svalkar så skönt ute nu!

Imorgon flyttar mamma och hennes sambo, skulle egentligen försökt att hjälpa till, men är så slut efter en dag utan mycket att göra så jag kommer nog inte orka. Är inne i en trötthetsperiod igen, hoppas den går över snart dock. Vill orka göra saker, men just nu finns verkligen inte den orken. Orkar knappt stava rätt när jag skriver ens.

 

Jag vet, det är höstbilder, men dt får ni stå ut med 
 
foto - grönt - höst - livet - natur - rött - trött - trötthet