In i glömskan och ut igen

Inget blev som jag hade tänkt den här sommaren, jag föll återigen. Jag trodde inte att det skulle gå så kort tid mellan svackorna, men tydligen hade jag brutalt fel. Och fallet blev nog hårdare än vad jag trodde. Jag försökte verkligen, men alla tankar tog överhand och fann mig själv i mörkret ytterligare en gång. Men jag försöker hålla modet uppe nu, försöker för alla andras skull så att det tillslut även ska gå för min egen. För jag vet ju att jag har den där kraften. Jag haft den förut och borde få den igen. Frågan är bara när?

Jag ska i alla fall kämpa för att få tillbaka livsviljan och den där gnistan jag brukar ha när jag mår bra. Ett gott tecken är väl att jag faktiskt kommer ihåg att jag har mått bra förut den här gången? Det gjorde jag inte förra gången jag föll såhär djupt.

Jag har märkt att ett tidigt varningstecken för mig innan en dipp är att jag blir extremt glömsk. Tror det är den nya medicin som har gjort att jag tydligare kan se det. Jag glömmer mobiler på caféer, glömmer ord, glömmer vad jag har sagt till folk, glömmer var jag har lagt saker. Och jag är en person som annars aldrig glömmer, jag brukar ha stenkoll på såntdär.  

 
 
Aspergers syndrom - bipolär - bipolär sjukdom - bipolär typ 2 - foto - glömska - livet - natur - rosa
natalia

Ja gör så! :D Och om du behöver mer tips på vad du ska blogga om så kan du mejla mig till natalia.98@live.se

Skulle vara kul om vi kunde samarbeta på nått inlägg :D

natalia

Såg att du mejlat, redan svarat :D

natalia

Jadå, det finns svamp sen flera veckor tillbaka :)

natalia

Svar: Haha vi plocka rätt mycket svamp så ;)

natalia

HAHAH det var nästan lite kul! ;D Plockar svamp väldigt ofta ;D

natalia

Haha där ser man , mejlat dig ;D

Liborius

sv. tack så mycket!:)