Minnen gör ont

Varför plågar jag mig själv med minnen om vänner som svek? Som bara försvann när jag trodde de skulle vara kvar? Visst jag trodde inte att vi alltid skulle vara så bra vänner, en jag trodde vi var bättre vänner än så. Jag förstår att man kan bli rädd, sårad eller besviken på en som börjar bete sig helt annorlunda än vad man var van vid, men jag blev ju faktiskt sjuk!

Egentligen borde jag inte bry mig, egentligen så borde jag inte tänka på dem ens, men den tid vi delade var så bra. Att det skulle ta slut så fort var jag verkligen inte beredd på. Men jag antar att de tycker jag svek dem minst lika mycket som jag tycker att de svek mig.

Men det gör ont att de bara försvann. Men jag är tacksam för allt jag har nu!

 
livet - vänner

Bloppis?!

Jaha då har jag kommit in i en period då jag bara vill shoppa!!! Shoppa som fan!!! Men har ju typ inga pengar. Men väldigt många av mina fina kjolar är för stora, är typ storlek 40-44 och jag har 38 nu, så ja tänkte försöka sälja dem faktiskt. Om det inte går så skänker jag bort dem.

 
bloppis - kläder - livet - shopping

Det är dags!

Jag har renskrivit knappt 15 sidor av 106(!) på mitt bokmanus, än så länge har jag typ ändrat från jag form till 3:e person, vet inte vad tycker ni är roligast att läsa? Som Jag eller i 3:e person? Hjälp mig gärna för just nu står jag och trampar vatten känns det som. Tycker inte heller om sättet jag har skrivit den på, är ett så sakligt språk, vill ha det mer konstnärligt, men ja det kommer väl antar jag. Skriver ju inte lika sakligt längre som jag gjorde när jag var yngre. Men antar att det tar ett rätt bra tag att bearbeta om texten.

Just det! En av mina krönikor ska publiceras i Ögonblicks nästa nummer! Är så glad! Den handlar om hur man behandlas före och efter att man har fått en diagnos (framförallt austismspektrum tillstånd).

 
Aspergers syndrom - art - foto - kul - livet - roligt - tid - tidningen - ögonblick