Amanda CL - Life is art

TablettRoulette (igen)

Publicerad 2014-03-31 21:06:12 i Livet - Teater,

Idag hade vi den näst, näst sista föreställningen av TablettRouletteoch det gick super! Alla som arbetar med oss på teatern sa att det var vår bästa föreställning hittills! Känns så bra att höra! Känns kul att spela som jag tidigare har skrivit, men känner att jag är sjukt speedad just nu och verkligen borde försöka varva ner. Men jag är så stolt över oss och att det gick så bra som det gjorde känns helt fantastiskt!

 

Det svarta hålet

Publicerad 2014-03-29 20:34:26 i Livet - Asperger syndrom, Livet - Bipolär sjukdom typ 2,

Just nu slår meningslösheten ner i mig med sådan kraft att jag nästan faller ihop av det. Jag vet verkligen inte vad jag vill nu, känns som att jag har fallit så djupt just nu. Allt känns meningslöst och fel och jag har inte ens någon förklaring till varför. Känner bara att jag INTE orkar mer.

Jag vill skrika ut min frustration, ringa mamma eller någon vän för att kunna komma dit ikväll, men samtidigt sitter jag helt handlingsförlamad inför att hjälpa mig själv. Jag borde verkligen försöka kräla mig upp ur det här svarta hålet nu, men jag har ingen kraft för att göra det. Har inte ens lust att spela teater på måndag liksom, trots att många jag känner komer komma och titta.  

 

Rädsla

Publicerad 2014-03-28 20:37:19 i Livet - Bipolär sjukdom typ 2,

Känner rädsla för allt just nu, är rädd för att mängder med obetydliga saker egentligen. Men det gör mig verkligen skräckslagen.

Jag är rädd för att jag förstör för min familj, att jag förstörde idag när jag började gråta med mina syskon, att folk ska vara arga eller trötta på mig och så vidare. Orkar helt ärligt inte samla tankarna just nu så jag knappt får ihop något vettigt att skriva.

Jag är så trött, min hjärna är så seg och jag har otn i hela kroppen, vill bara gråta och försvinna från jordens yta just nu. Jag vill bara sova tills allt är bra igen.

Trodde ärligt att jag skulle slippa det här när jag märkte så stor skillnad med min nya medicin på alla svängar jag har per dag, trodde verkligen att det skulle ta bort de stora svängarna också. Men ja det gjorde den ju inte.

Usch orkar knappt skriva, eller ens titta. Borde verkligen sova nu.

 

Om

Min profilbild

Amanda CL

En 29 åring vars liv handlar om teater, foto och skrivande. Kontakta mig på: amandacarlberg@hotmail.com

Follow Life is art

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Annons

Prenumerera och dela