Amanda CL - Life is art

Skipbo

Publicerad 2014-05-31 22:00:26 i Livet,

Man kunde ju vara sämre. Vann dock bara en gång av två, den sista gången kom jag och lillasyster på sista plats båda två (hur man nu kan göra det i det spelet?)


Brors katt, hoppas bara bilden blir större än vad den är på min mobil.

Livet går vidare

Publicerad 2014-05-30 20:47:05 i Livet,

Vad ska jag egentligen skriva?

Ja, jag föll rätt snabbt igen tyvärr, men den här gången vet jag orsaken, vilket ärligt är ovanligt. Men orkar faktiskt inte skriva om den. Ville mest bara ge er ett litet tecken på att jag fortfarande lever, eller vad man ska säga.

 

”Om du hade varit ett djur hade jag avlivat dig för länge sen”

Publicerad 2014-05-27 16:17:00 i Livet,

Jag glömmer aldrig den dagen då jag fick ett meddelande på MSN från en så kallad vän som skrev: ”Om du hade varit ett djur hade jag avlivat dig för länge sen
Vi hade haft en diskussion där båda inte var helt överens om något, jag minns inte vad faktiskt. Men helt plötsligt skrev hon det där till mig. Hade inte förväntat mig det av henne, för vi hade varit väldigt bra och stöttande vänner under flera år. Men någonstans hade hon väl fått nog av mig, eller vad man ska säga. Kanske för att jag mådde så dåligt då och hon hade börjat må så bra! Jag vet inte för jag blockade henne direkt och har sedan dess aldrig hört av henne igen.

Ibland kan jag undra hur det går för henne, vad hon gör och hur hon mår. Men samtidigt är jag väldigt glad över att jag inte har fortsatt kontakt med henne. För fäller man en sådan kommentar när någon mår dåligt så finns det verkligen ingen mening med att ha kvar den personen bland sina vänner!

Jag är inte ledsen för det hon skrev längre, för jag har insett att jag är så mycket bättre än så. Jag minns inte om jag ens blev ledsen för det, blev nog mest av allt chockad över att det kom från just henne. Och också blev jag väldigt stolt över mig själv som faktiskt blockade henne och inte föll in i ”offerrollen” där jag skulle suga åt mig maximalt av allt elakt hon hade att säga mig. Jag har nämligen varit väldigt duktig på det fram tills för några år sedan. Att hänga mig desperat fast vid personer som enbart trycker ner mig. För att jag på något sätt vill höra alla de där elaka sakerna som personen har att säga om mig för att jag känner mig så fruktansvärt värdelös just då och vill veta att jag faktiskt är värdelös i någon annans ögon också. Men jag är stolt över mig själv då jag har lyckats ta mig loss från det nu. Jag vill inte höra negativa saker om mig själv och om jag gör det så slår jag ifrån mig det och tänker att om de tycker så är det deras problem och inte mitt!

 
 

Om

Min profilbild

Amanda CL

En 29 åring vars liv handlar om teater, foto och skrivande. Kontakta mig på: amandacarlberg@hotmail.com

Follow Life is art

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Annons

Prenumerera och dela