”Om du hade varit ett djur hade jag avlivat dig för länge sen”

Jag glömmer aldrig den dagen då jag fick ett meddelande på MSN från en så kallad vän som skrev: ”Om du hade varit ett djur hade jag avlivat dig för länge sen
Vi hade haft en diskussion där båda inte var helt överens om något, jag minns inte vad faktiskt. Men helt plötsligt skrev hon det där till mig. Hade inte förväntat mig det av henne, för vi hade varit väldigt bra och stöttande vänner under flera år. Men någonstans hade hon väl fått nog av mig, eller vad man ska säga. Kanske för att jag mådde så dåligt då och hon hade börjat må så bra! Jag vet inte för jag blockade henne direkt och har sedan dess aldrig hört av henne igen.

Ibland kan jag undra hur det går för henne, vad hon gör och hur hon mår. Men samtidigt är jag väldigt glad över att jag inte har fortsatt kontakt med henne. För fäller man en sådan kommentar när någon mår dåligt så finns det verkligen ingen mening med att ha kvar den personen bland sina vänner!

Jag är inte ledsen för det hon skrev längre, för jag har insett att jag är så mycket bättre än så. Jag minns inte om jag ens blev ledsen för det, blev nog mest av allt chockad över att det kom från just henne. Och också blev jag väldigt stolt över mig själv som faktiskt blockade henne och inte föll in i ”offerrollen” där jag skulle suga åt mig maximalt av allt elakt hon hade att säga mig. Jag har nämligen varit väldigt duktig på det fram tills för några år sedan. Att hänga mig desperat fast vid personer som enbart trycker ner mig. För att jag på något sätt vill höra alla de där elaka sakerna som personen har att säga om mig för att jag känner mig så fruktansvärt värdelös just då och vill veta att jag faktiskt är värdelös i någon annans ögon också. Men jag är stolt över mig själv då jag har lyckats ta mig loss från det nu. Jag vill inte höra negativa saker om mig själv och om jag gör det så slår jag ifrån mig det och tänker att om de tycker så är det deras problem och inte mitt!

 
 
att inte ta åt sig - elaka kommenatrer - livet - självkänsla - var nöjd med dig själv - vän - vänner
Johanna Englund

Sv: Nej! Går i högstadiet ännu! Har älskat att fotografera ända sedan jag var liten!

Johanna

Men herregud så säger man ju inte!!!
Bra att du inte tog åt dig i alla fall! och riktigt starkt av dig att blockera personen faktiskt
Kram ♥

Sessie♔ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

Vilken idiotisk kommentar. Det där är en sak man kan tänka om sig själv typ, min inte att man säger den till andra.

Life of Johanna

Men så skriver man väl ändå inte till någon?! Förstår du blockade henne direkt.