Några sekunder

Jag känner att jag måste skriva något. Trodde verkligen att alla kategorier skulle visas på Kristallen! Men nu valde TV3 att inte visa alla kategorier vilket är väldigt synd tycker jag. Vi vann tyvärr inte det spelar inte jätte stor roll för mig eftersom att det var många bra program som var med i den kategorin som ”Den som får finnas” var med i. Jag hade däremot hoppats på att vi skulle fått se alla prisutdelningar i alla kategorier. Såsom barn, dokumentär m.m. Det var ju inte bara en kategori de uteslött utan väldigt många andra också. Man såg i alla fall några sekunder av de andra prisutdelningarna.

Men "Den som får finnas" Ligger på 4:e plats på mest populära program just nu på SVTplay! Här är länken till programmet!

 
 

 

Kristallen - SVT - Tv priset Kristallen - dokumentär - dokumentär svt - svt 2 - svt 2 dokumentär

När hjärnan springer i förväg

Nu känns det som att jag skata men säkert vaknat till liv igen efter två dygns sömn. Igår va en sengångar dag helt klart. Va så seg men samtidigt jätte rastlös och var tvungen att göra saker hela tiden för att inte somna kändes det som. Och om jag hade sovit mer så hade jag bara blivit ännu tröttare tror jag. Det var så fruktansvärt svårt att komma upp ur sängen igår morse. Jag låg i en och en halv timme och försökte tvinga mig upp ur sängen och tillslut kom jag upp när min bror skickade ett sms till mig.

Jag tror eller snarare vet att jag kört på alldeles för hårt ett tag nu, för jag har antingen gjort tusen saker på en och samma gång eller bara sovit. Jag har också känt att jag har haft för mycket saker i hjärnan för att kunna skriva bra bloginlägg på ett tag nu. Det har känts som att de bara skulle bli helt obegripliga. Men jag kom underfund med det igår att det inte är så bra att köra på i den farten jag har gjort. Så nu ska jag blir noggrannare med att skriva upp vad jag ska göra varje dag och sen se om dt är rimligt att göra allt jag vill eller om jag ska dra ner på något. Ska verkligen försöka att inte vara lika spontan som jag varit nu och framförallt sätta en tidsgräns på varje aktivitet.

 

Nu sitter jag och har redan börjat tagga inför Kristallen ikväll! Jag får hoppas att jag orkar se åtminstone ”vår” kategori innan jag somnar.

Kristallen - Tv priset Kristallen - bipolär - bipolär sjukdom - bipolär typ 2 - den som får finnas - för mycket tankar - idé karusell - mitt liv - trötthet

Svartvitt i färg

 
 
foto konst - färg - färger - färgglatt - konst - konstform - konstfoto - min konst - svartvita foton - svartvitt - svartvitt i färg