Amanda CL

Några sekunder

Jag känner att jag måste skriva något. Trodde verkligen att alla kategorier skulle visas på Kristallen! Men nu valde TV3 att inte visa alla kategorier vilket är väldigt synd tycker jag. Vi vann tyvärr inte det spelar inte jätte stor roll för mig eftersom att det var många bra program som var med i den kategorin som ”Den som får finnas” var med i. Jag hade däremot hoppats på att vi skulle fått se alla prisutdelningar i alla kategorier. Såsom barn, dokumentär m.m. Det var ju inte bara en kategori de uteslött utan väldigt många andra också. Man såg i alla fall några sekunder av de andra prisutdelningarna.

Men "Den som får finnas" Ligger på 4:e plats på mest populära program just nu på SVTplay! Här är länken till programmet!

 
 

 

#1 - Erica

Kul att ert program ligger med på listan över mest populära program i alla fall! :)

(Svar: Trist att du har fått så dåliga upplevelser i kyrkan. :( Jag vet själv inte riktigt hur det är att vara barn i kyrkan eller vara där som väldigt ung då jag inte började gå förrän jag var runt 16. Men jag kommer ihåg när jag var i en frikyrka en av de första gångerna och väldigt mycket var nytt för mig; så jag tror att jag kanske förstår lite av hur det känns när man är lite känslig eller har svårt att ta till sig allt. Åtminstone på en gång. När någon kommer som ny, eller när någon är väldigt ung, så tycker jag att det är viktigt att man låter den personen utvecklas som kristen och som person i sin egen takt och inte pushar på för mycket. Jag känner att när jag kom till den kyrkan, som jag gick med i senare, så accepterade de mig där jag var och hjälpte mig vidare. De pushade liksom aldrig på ett negativt sätt. Jag kan också säga att jag innan hade gått i en annan kyrka (en som tillhör svenska kyrkan närmast där jag bodde på den tiden) och hade känt mig väldigt sviken av dem då jag märkte att de agerade på ett sätt som inte stämde överens med Bibeln. Ironiskt nog så var alla de där "nya" sakerna i den andra kyrkan som jag var så ovan med i början saker som var helt bibliska på alla sätt vilket jag tror hjälpte mig att ta det till mig fullt ut.

Om du känner att du vill tro egentligen men har svårt för just kyrkan på grund av de händelserna så prova att be. Säg till Gud precis hur du känner. För om du vill så finns han där för dig, oavsett om du vill gå till en kyrka eller inte. <3)

#2 - Elin

Låter väldigt klokt av dig att dra ner, med tanke på hur du känner. Det är egentligen en ganska klok sak att göra för dom som inte alltid orkar allt dom vill och inte heller är så bra på att hålla ordning på sitt schema.

det har sina fördelar att vara bipolär, just typ två, men det suger rätt hårt för det mesta..
kramar

#3 - LIL' BABUSTYLE - The truth is mine

Dåligt att de inte visade allt... :/

#4 - N

Åh vilka fina bilder!

#5 - norrbotten emmish

va synd men roligt att den ligger på 4,e plats =)
Ha en fin måndag

#6 - Mizca

Svar: Tack skall du ha! Jodå, det är bättre.

Jag kikade på programmet, iallafall halva, sen somnade jag. Visste inte att dem inte visade alla kategorier, så trist =(

#7 - Sarah

Aaa det var det oxå :)

#8 - Eva i Dalarna

Det var synd att ni inte vann men ni är bäst i alla fall...☺

Svar: Tack :D
Amanda CL

#9 - Mizca

Svar: Jag hoppas också vi får det trevligt men det tror jag säkert vi får. Syrran, jag och mamma som skall åka iväg en vecka. Njuta, äta gott och bada, hoppas på lite shopping också!

Men ni vart nominerade iallafall, det är ju alltid nåt =)
Hur har det gått efter programmet spelades in, är det lättare för dig?

#10 - Mizca

Svar: Det är tråkigt att höra att livet i sig inte är lätt, men det är det typ aldrig, för någon! Men att du lärt känna dig själv mer och vet vad du vill och vad du tänker osv är ju positivt! Fortsätt i samma anda!

#11 - Mizca

Svar: Ja precis. Gäller att inte ge upp bara =)

#12 - Mizca

Svar: I know.. been there done that =)

#13 - Elin

Tyckte att det var sjukt drygt att tv3 att inte visa alla! Blev väldigt besviken, dock över alla resultat överhuvudtaget och över framträdandena... så dåligt!
Tråkigt att ni inte vann, men nästa gång ni har en tvserie och ni kommer med, då ska du allt se att det händer grejer :D grattis till fjärde platsen iallafall!

#14 - PiaWidlund

Triste,men ni ligger bra till på SVT Play!!