När hjärnan springer i förväg

Nu känns det som att jag skata men säkert vaknat till liv igen efter två dygns sömn. Igår va en sengångar dag helt klart. Va så seg men samtidigt jätte rastlös och var tvungen att göra saker hela tiden för att inte somna kändes det som. Och om jag hade sovit mer så hade jag bara blivit ännu tröttare tror jag. Det var så fruktansvärt svårt att komma upp ur sängen igår morse. Jag låg i en och en halv timme och försökte tvinga mig upp ur sängen och tillslut kom jag upp när min bror skickade ett sms till mig.

Jag tror eller snarare vet att jag kört på alldeles för hårt ett tag nu, för jag har antingen gjort tusen saker på en och samma gång eller bara sovit. Jag har också känt att jag har haft för mycket saker i hjärnan för att kunna skriva bra bloginlägg på ett tag nu. Det har känts som att de bara skulle bli helt obegripliga. Men jag kom underfund med det igår att det inte är så bra att köra på i den farten jag har gjort. Så nu ska jag blir noggrannare med att skriva upp vad jag ska göra varje dag och sen se om dt är rimligt att göra allt jag vill eller om jag ska dra ner på något. Ska verkligen försöka att inte vara lika spontan som jag varit nu och framförallt sätta en tidsgräns på varje aktivitet.

 

Nu sitter jag och har redan börjat tagga inför Kristallen ikväll! Jag får hoppas att jag orkar se åtminstone ”vår” kategori innan jag somnar.

Kristallen - Tv priset Kristallen - bipolär - bipolär sjukdom - bipolär typ 2 - den som får finnas - för mycket tankar - idé karusell - mitt liv - trötthet
Erica

Låter som en väldigt klok idé. Det med att skriva upp vad som ska göras och sen tänka om det är rimligt eller för mycket. Jag har börjat göra lite så delvis åtminstone, eftersom jag naturligt stressar upp mig och vill göra allt på en gång. Så ska försöka vänja av det. :)

Erica

Svar: Jag tycker det är okej med svarskommentarer om man har något att säga. Att det liksom inte bara är ett "okej" eller "tack". Sen föredrar jag såklart alltid om man kommenterar inlägget också, men kan ju vara lite svårt om jag inte ens skrivit nåt nytt. ;p Fast oavsett så är det ändå en stor skillnad på att få en svarskommentar för att jag frågat något eller för att personen vill ge respons på något jag skrev. Det är när det börjar bli för mycket som en chatt eller att det märks så tydligt att personen bara vill ha en kommentar tillbaka som det blir drygt. Och det med "chattkommentarer" är jag mer emot för att jag inte alltid är snabb med att läsa och svara. Ibland är jag det, och ibland kan det gå flera dagar eller upp till en vecka om jag har mycket annat för mig.

Hur som helst så kan jag ibland också ha svårt att hålla mig till det. Men nu känner jag lite att jag måste bara för att jag var så otroligt stressad innan.

Josefine

Du får ta det lite lugnt :)

emmish

jag ska också kolla på kristallen ikväll =)
Ha en toppen söndag

Erika

Ja det gäller att man försöker ha en normal balansgång och inte gör för mycket osv. :)

marina

Jag har också varit väldigt trött, men ändå rastlös och velat göra saker och det är en väldigt jobbig känsla.

Anna

Hoppas du kan hitta lugnet och komma till ro!

Bellah

Så fin Bild!!

natalia

Sv: Haha vad roligt att du la märke till min matta, den kommer från rusta :) Dock köpt för ett tag sedan :)

natalia

Åh, måste också kika på Kristallen :D

Ebba

Hoppas jag orkar se Kristallen ikväll! ;)

natalia

Hallå mina snyggingar!
Nu är den senaste tävlingen avslutad! :)
Kika in o se om du vann ;) Och vill ni ha fler tävlingar får ni gärna tipsa om lite tävlingar o kanske vad priset ska vara?

Kram!

Sofia - fotografier & psykisk ohälsa

Ska också se Kristallen! Blir sjukt spännande :D
sv: vad snäll du är! Gillar både mörkt och ljust men det är lite skönare med ljust så man slipper färga utväxten hela tiden haha :)

Jasmine

Sv;
Okej:)
Allt bra?

Eva i Dalarna

Lycka till på Kristallen ikväll, jag ska titta och hålla tummarna, hoppas ni vinner!

Svar: tack :)
Amanda CL

Boel

Åh håller tummarna för er!

Jobbigt med massor i hjärnan dock, hoppas det blir bättre!

Elin

Åh usch med din trötthet...hoppas att den blir bättre nu! ;( Lider med dig sötis :(<3

Ser också kristallen nu ikväll, så taggad :D dock ledsen för att morran och tobias inte vann första kristallen...;(

Liene Svärd

Fin bild :)
Det kan lätt bli för mycket.

JoJo

sv; trist att du aldrig har vant dig vid smaken pga allergi när du var liten. jag älskar mjölk, men då ska det vara mellanmjölk om jag ska dricka det rent. :P

bara ärlig! :)

såg ju att kristallen visas på trean och så klart så har inte jag den kanalen!! får kolla via tv3play sen. :/

skönt att höra att din helg har varit bra trots att du har varit trött. :) min helg har också varit bra tack :)

kram

Emma Engström

Försök att ta det lugnt och ta hand om dig, det är inte bra för kroppen att stressa allt för mycket!

Sv; Ja den smakar faktiskt popcorn :D

Sarah

Jobbigt o va så trött :/

Tisa

Vad bra att du kommit till insikt om att du kanske gör lite för mycket saker på samma gång ibland, och faktiskt försöker strukturera upp det nu, bra där!:)

Johanna Svenningsson

Hög igenkänningsfaktor. Jag har också en tendens att köra på för hårt för att sedan bli helt slut. Det har även hänt att jag kört på så hårt att jag gått in i väggen. Nu tränar jag på att ta hänsyn till min energinivå, vilket faktiskt går bättre och bättre.

Att skriva upp vad du ska göra och se efter om det är rimligt låter som en bra idé! :)