Amanda CL - Life is art

Avsnitt 2 av "Den som får finnas" imorgon

Publicerad 2015-02-28 13:32:00 i Livet - Asperger syndrom, Livet - Astroteatern, Livet - Den som får finnas,

Nu tänker jag göra lite mer reklam för dokumentären ”Den som får finnas” imorgon klockan 20.00 på SVT2 går alltså avsnitt två. Det är det avsnittet där jag och två till i mina teatergrupp blir porträtterade.

Dokumentären handlar om hur vi på Astroteatern upplever att det är leva med Aspergers syndrom. Det är ju hur vi var person upplever att liver med Aspergers syndrom är. Jag berättar hur jag upplever det, hur mitt liv ser ut. Men jag kan ju inte tala för hur alla andras liv ser ut, eftersom att vi alla är unika personer. Vi är precis lika unika som de utan diagnos. Och mina upplevelser är mina upplevelser det kan ingen ta ifrån mig. Precis som jag inte kan ta ifrån någon annan dess upplevelser. Tycker det är väldigt viktigt att komma ihåg då jag har märkt att en del förminskar andras upplevelser och känslor ibland. Jag tror inte att man gör det med flit utan att det mer bara kommer automatiskt för att den andra personen inte håller med.

 Foto: SVT, jag (igen) på bilden

Korsstygn

Publicerad 2015-02-27 19:33:42 iIdag började jag brodera korsstygn på DV. Vi satt där en lång stund och svor över att vi inte kom ihåg hur man gjorde. Men sen med gemensamma krafter lyckades vi tillslut få ihop hur stygnen skulle se ut och hur man skulle gå tillväga för att få dem att se rätt ut. Så jag hoppas verkligen att de är rätt nu, men tycker verkligen att det ser helt rätt ut. 

Om

Min profilbild

Amanda CL

En 29 åring vars liv handlar om teater, foto och skrivande. Kontakta mig på: amandacarlberg@hotmail.com

Follow Life is art

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Annons

Prenumerera och dela