Avsnitt 2 av "Den som får finnas" imorgon

Nu tänker jag göra lite mer reklam för dokumentären ”Den som får finnas” imorgon klockan 20.00 på SVT2 går alltså avsnitt två. Det är det avsnittet där jag och två till i mina teatergrupp blir porträtterade.

Dokumentären handlar om hur vi på Astroteatern upplever att det är leva med Aspergers syndrom. Det är ju hur vi var person upplever att liver med Aspergers syndrom är. Jag berättar hur jag upplever det, hur mitt liv ser ut. Men jag kan ju inte tala för hur alla andras liv ser ut, eftersom att vi alla är unika personer. Vi är precis lika unika som de utan diagnos. Och mina upplevelser är mina upplevelser det kan ingen ta ifrån mig. Precis som jag inte kan ta ifrån någon annan dess upplevelser. Tycker det är väldigt viktigt att komma ihåg då jag har märkt att en del förminskar andras upplevelser och känslor ibland. Jag tror inte att man gör det med flit utan att det mer bara kommer automatiskt för att den andra personen inte håller med.

 Foto: SVT, jag (igen) på bilden
Aspergers syndrom - Astroteatern - SR P1 dokumentär - SVT - den som får finnas - dv - livet - nypremiär - pjäs - stöd och resurs - svt 2 - svt 2 dokumentär - svt play - tablettroulette - teater

KorsstygnIdag började jag brodera korsstygn på DV. Vi satt där en lång stund och svor över att vi inte kom ihåg hur man gjorde. Men sen med gemensamma krafter lyckades vi tillslut få ihop hur stygnen skulle se ut och hur man skulle gå tillväga för att få dem att se rätt ut. Så jag hoppas verkligen att de är rätt nu, men tycker verkligen att det ser helt rätt ut. 
brodera - broderi - dv - grönt - korsstygn - livet - pyssel - pyssel - pyssla

Avsnitt 2 "Den som får finnas"

Igår var jag väldigt trött därför det va rätt tomt på bloggen. Men lovar att svara på alla kommentarer ikväll!

 Nu har trailern för ”mitt” avsnitt 2 av "Den som får finnas" kommit upp på SVTs hemsida. Känns dock väldigt spänt inför reaktionerna efter att avsnittet har sänts. 

 Foto: SVT, jag på bilden
 
 
Text från SVTs hemsida:
"Del 2
I andra avsnittet möter vi Amanda som har bestämt sig för att ta kommandot över sina negativa tankar, Karl vill helst vara som alla andra och Fredrik blir lycklig av att lyssna på musik. På teatern är repetitioner i full gång men alla är inte på plats som planerat."
Aspergers syndrom - Astroteatern - SVT - avsnitt 2 - den som får finnas - dokumentär - dokumentär svt - dv - livet - scandinavian studios - svt 2 - svt 2 dokumentär - svt play