Röd sol

 
 
fokus - fota - foto - foto art - foto konst - fotograf - fotografera - fotografering - fotolek - konst - konstform - konstfoto - min konst - natur - naturfoto - röd sol - solnedgång - ute i naturen

Flower art

Hade ett väldigt bra samtal på öppenvården idag med en som träffade mig första gången när jag var 18 år och precis hade bytt till vuxenpsykiatrin från barnpsykiatrin. Min ordinarie behandlare är på semester. Den jag träffade var min första behandlare inom öppenvården men jag bytte efter ett halvår. 

Den här personen tyckte att jag har utvecklats väldigt mycket bara från förra sommaren då vi sågs senast. Att jag har fått mycket bättre självkännedom och insikt om mina problem. Det känns alltid lika skönt att höra det från personer som följt min resa under lång tid. Jag märker ju detta själv med det betyder väldigt mycket när utomstående säger det eftersom jag själv kan glömma bort hur långt jag har kommit ibland.

 

 
 
 
Aspergers syndrom - art - bipolär - bipolär sjukdom - bipolär typ 2 - brons - foto - foto art - foto konst - fotograf - fotografera - fotografering - fotokonst - fotolek - fototriss - framsteg - gul - konst - konstform - konstfoto - min historia - min konst - vackert foto

Den som får finnas

Med risk för att vara tjatig men fick en kommentar av en tjej härom dagen där hon frågade vart man kunde se dokumentären, ”Den som får finnas” som jag är med i. Jag tänkte bara påminna om att alla tre avsnitten fortfarande finns på SVT play. 

Dokumentären handlar ju om teatergruppen, Astroteatern som jag spelar teater i, de följer nio av oss i vår vardag. Vi som går där har alla Aspergers syndrom och är under ledning av Marianne Scheja, hon har även hjälp av två andra underbara personer. Vi har spelat fyra föreställningar och jag har spelat i två av dem. En tredje har jag filmat. Och gruppen har funnits i snart sex år. Astroteatern är en del av en daglig verksamhet där jag går, vi driver även en tidning Antenn Magasin

Jag har varit en del av Astroteatern i fyra år, det tog ett år innan jag vågade stå på scenen. Jag har spelat teater sedan jag var fem år men hade ett uppehåll på några år när jag var som sjukast i min depression.

Här är länken till Den som får finnas

Bild på mig från dokumentären
 
 
Astroteatern - SVT - antenn magasin - den som får finnas - dokumentär - dokumentär svt - stöd och resurs - svt 2 - svt 2 dokumentär - svt play

Nya koppar

Jag hittade saker på auktionen men varken budade eller köpte något. Pappa och hans fru köpte en låda med glas. En del saker gick ju för hur lite pengar som helst. Medan en del andra saker som 6 små glasflaskor blev det över 200kr för! Jag gillade de glasflaskorna men hade inte betalat över 40kr för dem.

Däremot köpte jag 4 koppar häromdagen, de var inte porslin utan någon slags metall. Blev kär i dem så fort jag såg dem men väntade en dag innan jag köpte dem för att se om jag skulle glömma bort dem. Borde kanske köpt 6.

 
 

 

livet - shopping