Amanda CL - Life is art

Kläder

Publicerad 2015-03-31 19:42:49 i Livet - Shopping,

Återigen har jag tittar lite på Nellys hemsida för att se om jag hittar lite fina kläder. Inte för att jag ska köpa något just nu eftersom att jag ska åka till Tokyo om mindre än en månad.
Festklänningar, Lea Ruffle Shoulder Dress, Ax Paris - NELLY.COM Festklänningar, Lace Shift Decor Dress, NLY One - NELLY.COM Festklänningar, Organza Brocade Dress, Club L - NELLY.COM
Festskor, Embellished Through Platform, River Island - NELLY.COM Festklänningar, Split Sleeve Trim Dress, NLY One - NELLY.COM Festskor, Chunky Thin Strap Sandal, NLY Shoes - NELLY.COM
Ja min fantasi är väldigt dålig just nu, då är kläder bra att kolla på! Jag tycker om färgglada saker, som ni säkert hra förstått, platåskor och framföräallt långärmade klänningar!
 
 
 

My heart

Publicerad 2015-03-31 15:03:00 i Foto - Konst, Livet, Livet - Teater,

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, det är som att mina hjärna inte kan fungera när jag är sjuk. Men var en sväng på stan med min syster, det var jätte trevligt. När jag kom tillbaka till boendet bestämde jag och personal oss för att köpa påskris till allrummet.

Imorgon händer det roliga saker på teatern (igen). Återigen vet jag inte om jag får skriva om det ännu. Men så fort allt är klart kommer jag skriva om det!

Jag tycker att det är så synd att jag inte orkade med teatern i måndags, hade gärna varit med och skrivit på vår nya pjäs, Solhemmet. Men det får bli efter påsk, känns viktigare att bli helt frisk nu.

 
 

 

Sjölejon

Publicerad 2015-03-31 11:03:51 i Livet,

Va hemma från DV igår och är hemma idag också. Vill ju bli frisk någon gång det va därför jag valde att inte gå tillbaka till DV innan jag blir frisk nu. Hoppas att jag blir så frisk att jag orkar med att ha gäster på fredag. Men eftersom att jag inte kommer göra något alls innan fredag nu så tror jag att jag kommer orka med det.

 
 

 

Om

Min profilbild

Amanda CL

En 29 åring vars liv handlar om teater, foto och skrivande. Kontakta mig på: amandacarlberg@hotmail.com

Follow Life is art

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Annons

Prenumerera och dela