Be aldrig om ursäkt för din existens

Igår fick jag börja med personregi på teatern. Tidigare har vår teaterledare skött personregin men den här gången ville hon att jag skulle försöka själv. Och tycker att jag och skådespelaren i fråga fick till det väldigt bra tycker jag! Det är svårt det här med var och när jag ska bryta för att inflika saker jag tycker ska ändras eller så. Men börjar så smått lära mig det också. Eftersom det antagligen är enklare för dem att jag bryter med en gång än låter dem köra flera scener och sen kommer jag med mina påpekingar. Jag skulle i alla fall tycka det var enklare att bli avbruten med en gång om jag var skådespelare. Jag minns inte hur många gånger jag bad om ursäkt för att jag jag bröt i scenerna. Känner att jag måste sluta be om ursäkt för mig själv så ofta. 

 
 

Jag vet med mig att jag ber om ursäkt alldeles för ofta. Ibland kan det kännas som att jag ber om ursäkt för hela min existens men det gör jag ju egentligen inte. Jag ber om ursäkt för att jag är konflikträdd och för att det är så invant hos mig När jag var som sjukast var jag extremt konflikträdd jag bad om ursäkt om jag råkade gå ett steg för långt och såna saker. Jag vet att jag är en snäll person men ibland kan jag även vara dumsnäll. Det är nog också en av orsakerna till att jag ber om ursäkt i tid och otid. Jag övar mig på att sluta be om ursäkt hela tiden för det känns dumt att be om ursäkt till en vilt främmande människa för att jag råkar snudda vid den med min kappa. Det känns också dumt att jag ska be om ursäkt till de i min närhet om jag säger nej till något. Då slinker det väldigt ofta med en ursäkt där. Det kanske är så enkelt att jag helt enkelt inte vill eller orkar. Men jag behöver faktiskt inte säga förlåt för att jag inte orkar.

Astroteatern - Solhemmet - att be om förlåtelse - livet - personregi - porträtt - porträttfoton - regi - regiassistent - regissera - regissör - ursäkter
Petra

sv ja verkligen

härligt att höra

okej skönt att det är helg snart

linah

vackert!!

Petra

sv ja skönt

vad gör du ikväll?

Sofia - fotografier & psykisk ohälsa

sv: förstår det! Det är ju tunga saker det handlar om :/ Och tyvärr är det just psykiatrin som har så stora brister. Håller med om att somatiken är mycket bättre! kram

Johanna Utterberg

Din rubrik är så bra, för man ska verkligen aldrig göra det. Dock är jag expert på att göra det när jag gör fel eller är ledsen. Fina bilder!! :)

Sv: Jaa, det var en rolig höstlista tyckte jag! :D

natalia

Det är bara bra med mig, hur är det själv? :))

Emma Engström

Roligt att du börjar lära dig! Fina bilder :)

Isabella

så vacker bild!

N

Superfina bilder verkligen och bra inlägg :)

LIL' BABUSTYLE - The truth is mine

Det är så svårt att inte be om ursäkt om man gör något, även om det inte är något dåligt eller dumt. Men det är otroligt viktigt att inte be om ursäkt för allt man gör. Bra inlägg!

Polly Svensson

Helt rätt. Kram