Regiarbete

Från nio imorse har jag varit på teatern och nu sitter jag hemma hos Jenny. Det har varit väldigt kul och givande och som vanligt kommit framåt i vårt arbete med båda pjäserna. Det känns som att jag skriver det hela tiden men det är faktiskt så. Idag hittade vi ännu mer tyngd i ”Solhemmet”. 

Jag tycker att det är så kul att vara regissör även fast jag känner mig osäker ibland. Men vår teaterledare sa att det går bra för mig. Hon tar mer hand om den pedagogiska biten och jag arbetar med regin i det stora hela. Håller på att lära mig mer och mer om personregi nu. Sitter med under ”Dubbeldeckaren” för att lära mig av henne under deras rep.

 
Astroteatern - Dubbeldeckaren - Solhemmet - Teatervänner - regi - regiassistent - regissera - regissör - skådespelare - skådespeleri - teater - teaterarbete - teaterföreställning - teaterpjäs - teaterträning

Glitterskor

Nu sitter jag på redaktionen och blev precis klar med min krönika om ledighet. Har varit väldigt svårt för mig att komma igång med skrivandet. Men nu är jag klar och väldigt nöjd med krönikan. Tänk att det ändå kan bli bra när jag tvingar fram orden det trodde jag aldrig. Nu håller jag om en tjej på att arbeta fram en bild till hennes krönika. Vi har en idé men känner att den är lite krånglig innan vi kommit på exakt hur vi ska göra. Jag är säker på att det kommer bra sen när vi är klara.


Ovanför ser ni ett par av mina glitterskor. Sammanlagt har jag tre par glitterskor!
antenn magasin - glitter - krönika - krönikör - skor - skriva

En ny nivå

Teater idag, hade bara ”Solhemmet” idag. Är med på ”Dubbeldeckaren” på onsdagar för att orka med ”Solhemmet” eftersom att jag är regissör i den pjäsen och regiassistent i den andra. Jag och vår teaterledare tyckte därför att det är bäst att jag lägger mest krut på ”Solhemmet”. 

Jag tycker det är väldigt intressant att följa arbetet i båda pjäserna och se hur varje skådespelare växer mer och mer för varje gång. Jag minns hur bra  alla var i ”TablettRoulette”. Hur alla var ett med sin roll. Alla växte något enormt i den pjäsen. Och jag känner att ingen har gått tillbaka utan att alla är på den nivån fortfarande. Det tar ju ett tag att hitta sin nya roll, precis som det kommer ta ett tag för mig att hitta min roll som regissör. Jag har tidigare regisserat en kortfilm men det var när jag var tonåring samt att det var på en helt annan nivå. Tänker på ett helt annat sätt nu, dels för att jag har mognat och för att vi arbetar på ett annat sätt än vad jag och mina vänner gjorde då.

Nästa vecka ska vi börja gå in mer på personregi vilket jag tycker ska bli intressant. Har märkt att jag tycker att det här med regi är en bra uppgift för mig och att jag lär mig så otroligt mycket av det. Att se varje skådespelare växa med sin roll och hitta karaktären mer och mer är så roligt och intressant.

 
 
Astroteatern - Dubbeldeckaren - Solhemmet - Teatervänner - att utvecklas som person - foto - personlig utveckling - regi - regiassistent - regissera - regissör - skådespelare - skådespeleri - tablettroulette - teater - teaterarbete - teaterföreställning - teaterpjäs - teaterträning - utveckling

Ommöblerat

Möblerade om idag så tänkte visa hur det blev. Glömde ta före bilder men ja. Har ju för rätt länge sen haft ett par inredningsfoton från min lägenhet. Kanske dags att ha det igen? Ska fundera på det i alla fall!


Som ni ser en mobilbild men ja sen är det ju inte superstädat. Får alltid såna komplex för det.
familjen - inredning - mamma - mitt hem