Instängd i en hiss

 

Så teater idag och har även skickat in foton till Höstsalongen på Fotografiska, får se om jag blir utvald. Vi körde dramaövningar på teatern idag, skrev ju i ett tidigare inlägg att jag kan tycka det är pinsamt med dramaövningar ibland men idag kändes det bra! Jag försökte att inte tänka så mycket utan bara köra på, vilket gick bra! Vi hade en jätte rolig övning där vi var tre personer i en hiss som hade fastnat. Alla tre fick varsin känsla och sen skulle de andra försöka gissa vilken känsla varje person hade.

På grund av min Asperger har jag svårt med känslor vad som är känslor och vad som är en tanke eller behov och så, (jag menar inte att alla med Asperger har samma problem med att identifiera känslor). Jag har svårt att skilja på det, för tanken är inte altid känslan, tanken kan vara behovet eller en reaktion på något som har hänt. Det är därför väldigt bra för mig att träna på det här när vi gör våra dramaövningar. Jag var bland annat en person som fick en obehagskänsla av att vara i hissen när den stannade och började ropa på hjälp högt hela tiden. Jag kände alltså obehag och det jag ville var att komma ut från hissen, kanske låter väldigt banalt för de flesta men för mig är sånt här svårt. Känslan kan ju inte vara att jag vill ut ur hissen, det är mitt behov. Ja det är säkert ett rörigt inlägg för er.

På måndag ska jag på undersökning på sjukhuset för att troligtvis få svar på en del av mina fysiska problem.

 
 
drama - dramaövningar - fotografiska - ny teatergrupp - teater - teaterarbete

Semesterdrömmar

Jag älskar att resa men än så länge har jag inte bokat någon resa utomlands till i sommar. Jag är speciellt förtjust i Asien som världsdel, hittills har jag besökt Thailand, Malaysia och Japan men just nu är jag väldigt sugen på Vietnam eller att resa till Japan en gång till och åka runt lite för att se mer än Tokyo och Miura City. När vi åkte till Japan bokade vi hotell på hotels.com och var väldigt nöjda med den sidan. Googlade runt lite idag för att hitta andra sidor med hotell, flygbiljetter och tips. Jag hittade både Expedia och MrJet, på båda sidorna går det att boka hotell eller semesterhus, biljetter och hyrbil med olika rabatter. Alla tre sajter finns även på Rabble där det finns Rabblerabattkoder.

 
Rabble - rabatt från rabble - rabblerabatt

Marängtäcke
Idag har jag bakat hallonpaj med marängtäcke på DV. Nu sitter jag och bara väntar på att tiden ska gå. Är väldigt trött men mår bra psykiskt vilket är extremt skönt! Som jag skrivit om tidigare är min kropp inte riktigt på samma våglängd som jag just nu. Orkar inte gå in på detaljer men jag mår inte bra fysiskt och väntar på att få en undersökningstid. Jag kommer skriva och svara på kommentarer när jag orkar för just nu är min hjärna trött på grund av allt fysiskt.