Amanda CL - Life is art

Frozen

Publicerad 2016-08-31 16:14:15 i Foto - Konst, Livet - Asperger syndrom, Livet - Astroteatern, Livet - Teater,

Idag improviserade vi både scen 1 och 2, vi har redan skrivit lite på de flesta av scenerna i nya manuset. Men ingen av scenerna är färdigskrivna och inte historien heller, så idag körde vi improvisation som sagt. Det är bra övning både för mig som ska regissera och för skådespelarna när de ska lära känna sina karaktärer bättre. Jag tycker att vi kom fram till bra saker med både scenerier och repliker idag under improvisationerna.

 

Jag tycker det är lite svårt nu i början av repetitionerna när varken jag eller skådespelarna har så bra koll på karaktärer och såna saker. Jag har svårt att ge bra direktiv eftersom jag än så länge känner mig vilsen i manuset och att veta vad varje skådespelare behöver av mig. Men jag minns att jag kände precis likadant när vi repeterade Solhemmet förra hösten. Så jag vet ju att både jag och de andra kommer komma in i berättelsen bättre snart. Och eftersom att vi arbetar på ett litet annat sätt md manus den här hösten än vad vi har gjort tidigare så är det inte konstigt att jag känner mig lite vilsen i det.

En vän

Publicerad 2016-08-29 17:21:57 i Livet - Vänner,


Har haft besök av en barndomsvän idag. Tror jag har berättat om henne förut, vi har känt varandra sen vi gick på lekis. Vi gick i samma klass fram till årskurs 6 sen bytte jag till en annan skola och hon gick kvar på vår gamla skola. Sen flyttade jag och min familj till Stockholm men ändå kom hon upp nästan varje helg och vi gick på stan i timtal om vi inte fotade. Jag var väldigt sjuk i min depression då att hon kom upp var en stor ljusglimt i mitt liv. Det är så skönt att träffas och känna att jag slipper förklara saker för henne, vi känner varandra så bra och har varit med om mycket tillsammans.
 

Shopping!

Publicerad 2016-08-28 16:51:39 i Livet - Familjen, Livet - Shopping,

Varit på stan med en av mina systrar idag. Vi kollade in alla höstkläder, jag älskar att handla nytt inför varje årstid och framförallt hösten och vintern. Jag älskar H&M och har nästan bara kläder därifrån, känner att i år vill jag vidga vyerna lite. Därför gick vi bara en snabbis till H&M. Hittade en jätte snygg lila tröjaWeekday. Jag tror den kommer vara snygg till både mina nya jeans och mina svarta kjolar.

(inte världens bästa bild men ja
Klicka på bilden för att komma till tröjan)
 
 
 Målade naglarna idag också!

Om

Min profilbild

Amanda CL

En 29 åring vars liv handlar om teater, foto och skrivande. Kontakta mig på: amandacarlberg@hotmail.com

Follow Life is art

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Annons

Prenumerera och dela