Frozen

Idag improviserade vi både scen 1 och 2, vi har redan skrivit lite på de flesta av scenerna i nya manuset. Men ingen av scenerna är färdigskrivna och inte historien heller, så idag körde vi improvisation som sagt. Det är bra övning både för mig som ska regissera och för skådespelarna när de ska lära känna sina karaktärer bättre. Jag tycker att vi kom fram till bra saker med både scenerier och repliker idag under improvisationerna.

 

Jag tycker det är lite svårt nu i början av repetitionerna när varken jag eller skådespelarna har så bra koll på karaktärer och såna saker. Jag har svårt att ge bra direktiv eftersom jag än så länge känner mig vilsen i manuset och att veta vad varje skådespelare behöver av mig. Men jag minns att jag kände precis likadant när vi repeterade Solhemmet förra hösten. Så jag vet ju att både jag och de andra kommer komma in i berättelsen bättre snart. Och eftersom att vi arbetar på ett litet annat sätt md manus den här hösten än vad vi har gjort tidigare så är det inte konstigt att jag känner mig lite vilsen i det.

Aspergers syndrom - Astroteatern - Teatervänner - art - foto - fotokonst - improvisation - ny teater - skriva - skriva manus - skriva teater - skriva teater - teater - teaterarbete - teatern - öva teater
Josefine

Men åh vad roligt :D

Tilda Barkselius

Improvisation är så sjukt kul, det kan verkligen sluta hur som helst :)

Christer Holm

Du fixar det för du är duktig, jädrigt snygg bild..

Jessica Högberg

Det är väl lite det improvisation är... Inte strukturerat...

Amanda Lindstrand

kul med manus!