Julafton!

Har haft en riktigt bra julafton! Gick upp 8 imorse för jag hade färdtjänst bokad till 8.30, tog i med tid eftersom att jag trodde det var många som skulle åka på morgonen. Men antar att de andra som har färdtjänst tog sig sovmorgon imorse. 8.40 var jag utanför pappa och hans frus dörr och ringde på. Nu sitter jag hemma i min soffa och har precis kommit hem från dem. Ska bli så skönt att inte ställa klockan imorgon bitti. Kan inte ”skryta” med att jag har gått upp omänskligt tidigt den senaste veckan, men jag har börjat somna senare på kvällarna nu och har fått så extremt svårt att komma upp när klockan ringer. Eftersom att jag i mer än ett halvår har sovit mer än 12 timmar per dygn så kommer det nog ta ett tag innan min kropp vänjer sig vid mindre timmar sovtimmar.

När jag kom hem och skulle knyta upp mina skosnören råkade jag slå in min västra hand i ett hörn i väggen. Det ilade genom hela handen upp till armbågen. Det var så obehagligt! Jag slog i handen där mitt lillfinger har suttit tidigare, opererade bort det när jag var 12 år. Känns löjligt när jag säger att jag förstår vad som menas med fantomsmärta men jag har det i det lillfingret ibland och det känns liksom ihålligt och ilande när jag känner där. Har gjort det ända sen operationen. Jag har aldrig slagit i där tidigare som tur är.

 
 
dysmeli - familjen - jul - julafton - livet
Alice

Aj aj att du slog i handen, förstår att det var obehagligt! Tur att dina julafton var lyckad ändå. :) Sv: Jag börjar den tionde januari igen om jag minns rätt, haha. :)

JoJo

god jul fina amanda! <3

sv; ja visst har hon mycket fint på sin sida? :)

LIL BABUSTYLE - Chronic pain warrior

God jul fina du! Kul att höra att du hade en bra jul! :)

Sandra*

Hoppas du hade det mysigt :) och god jul och god fortsättning, så ont att du slog i armen :/

Jessica Högberg

Fy så obehagligligt med smärta där inget finns. Hoppas det gick över fort! Gott slut

Milina

Vad härligt! Förutom att du slog i handen såklart!

ddianasliv.blogg.se

Det låter som en mysig julafton! Hoppas att du fick sova ut ordentligt sen också, klart att det tar tid att ställa om igen. :)
Kram!

Evahle - en blogg om psykisk hälsa

Skönt att julen var bra :)

Johanna Utterberg

Härligt och börja julafton tidigt :) Gott nytt år!

JoJo

sv; tack! åh, kul att du älskar örhängena som är som snöflingor. köpte dom på glitter inför julen 2015 :)

gott nytt år till dig också fina amanda! <3

Cecilia Johansson

Sömnen är viktig, men också att kunna njuta av de små sakerna i livet. Det är skönt att färdtjänst finns, men svårt att veta vilken tid man ska sätta, eftersom man inte vet om man ska åka med och hämta upp någon eller lämna någon.

/Cecilia

Pia Widlund

Hoppas du har haft en bra helg och en bra julafton!!

LIL BABUSTYLE - Chronic pain warrior

Hoppas du fick en bra nyår och en bra start på det nya året! :)

Sandra*

Gott nytt år till dig <3
Och tack så mycket :D tavlan är köpt på Pixers.se

Natalia

Åh så mysigt :)