Rörande och rasande föreställning

 
Så var den tredje(?) föreställningen över och som vanligt gick det superbra! Solhemmet blev så extremt verklig idag. Det märktes verkligen att alla gav precis allt i båda pjäserna idag. När Dubbeldeckaren började så rasade en kuliss som stod bakom vår kuliss men de räddade det väldigt bra! Det var jag som kom av mig helt då och tappade bort var de var i manus.


Aspergers syndrom - Astroteatern - Teatervänner - regi - regiassistent - regidebut - regissera - regissör - sufflera - sufflös - teater - teaterarbete - teaterföreställning - teatern - teaterpjäs

Vi är så jävla bra!

Idag har varit en riktigt bra och trevlig dag! Jag Jenny och vårt ”lilla gäng” (som vi numera kallar oss) har varit hemma hos Jenny och firat min och Jennys födelsedagar, såhär ett par veckor efter. Jenny fyller år exakt en månad innan mig, så vi tyckte det kunde vara trevligt att träffas hos henne och fika och äta lite. 

När vi skulle äta kom vi in på samtalsämnet om hur vi var som barn. Jag vet att jag var speciell som barn. Jag tyckte om at bestämma och framförallt bestämma hur lekarna skulle vara som jag skulle leka med mina vänner. Innan jag somnade på nätterna brukade jag ligga och fantisera (läs: bestämma) hur leken dagen efter skulle vara. Jag hade bestämt och mina vänner skulle leka precis så som jag hade bestämt, annars blev det kaos för mig. Nu i efterhand förstår jag ju att det berodde på min Asperger. Jag hade väldigt svårt för spontana lekar. Det kändes skönt att prata om det eftersom att de andra kände igen sig, vi kunde skratta åt det tillsammans. 

Imorgon är det föreställning igen och vad jag har hört så är föreställningen slutsåld! Det verkar som att de flesta andra föreställningarna också är slutsålda. Känns så jävla kul! Visst att det kom folk precis efter dokumentären (Den som får finnas) när vi satte upp TablettRoulette igen kan jag förstå för då hade ju många hört talas om oss och var nyfikna på vad vi gjorde. Men jag hade aldrig hoppats på att i stortsett alla föreställningar skulle vara slutsålda nu. Jag ser fram emot föreställningen imorgon och hoppas att jag är lika pigg och alert då som jag var idag.

 
Aspergers syndrom - Astroteatern - Dubbeldeckaren - Solhemmet - Teatervänner - den som får finnas - fina vänner - teater - teaterarbete - teaterföreställning - teatern - teaterpjäs - vänner - äkta vänner

Hjärntrött

 
 

Skriver, skriver och skriver på noveller och texter men känns som att det inte blir några ord eller sammanhang. Försökt förstå mig själv, vad som händer med min hjärna som är så trött. Kommer fram till anledningar som jag inte vill komma fram till. Jag vet ju anledningarna men hur mycket jag än vrider och vänder på det så hittar jag inga lösningar. Inget jag kan dra ner på.

Glömmer bort att andas ibland, måste påminna mig själv om att dra andetag annars håller jag andan. Mår egentligen inte dåligt är bara min hjärna och kropp, framförallt hjärna som är extremt trött.

Hjärntrött.

 
Aspergers syndrom - bipolär - bipolär sjukdom - bipolär typ 2 - hjärntrött - hjärntrötthet - trött - trötthet

Våren är påväg!

Har varit en sovande vecka känns det som. Nästan omöjligt att komma upp ur sängen men tillslut runt lunch har jag lyckats. Tillslut slutade jag i princip kämpa för att komma upp, lät mig sova tills jag vaknade och kunde komma upp ur sängen Och idag tittade solen äntligen fram. Trots at det bara är +1 ute så är det riktigt skönt att komma ut.

 
 
Aspergers syndrom - bipolär - bipolär sjukdom - bipolär typ 2 - foto - natur - trött - trötthet - tulpan - tulpaner