Film

Sitter framför filmen ”Medicinen” av Colin Nutley, hos en av mina systrar. Jag har sett den här filmen förut, kan till och med ha skrivit om den. Gillar den väldigt mycket! Tycker om budskapet i den. En del har svårt för svensk film, jag hade svårt för det förut. Men har börjat gilla svensk film nu.

Filmen finns att köpa på bland annat CDON

 

När jag var tonåring gjorde jag kortfilmer med fyra av mina vänner. Då trodde jag att mitt framtida jobb skulle vara inom filmbranschen, det var en dröm jag hade. Därför sökte jag till filmgymnasiet på Gotland, (det har tyvärr lagt ner nu). Jag gick där en och en halv termin sen blev jag tvungen att sluta för att jag hade blivit för sjuk i depression. Jag varken åt eller sov på flera dygn, jag tappade verklighetsuppfattning och mig själv där. Både jag och min klassföreståndare hade hoppats på att jag skulle klara av att gå kvar men tyvärr gick inte det.
Jag upplevde inte att någon annan i klassen var speciellt intresserade av film när vi började i skolan. Kanske hade jag mycket mer erfarenhet av filmskapande än de. Jag förstod att vi skulle vara tvungna att arbeta sent på kvällar och helger men de andra verkade inte vara inställda på det på samma sätt. 

Jag har både skrivit filmmanus och regisserat film. Även spelat i två av filmerna jag och mina vänner gjorde. Jag levde för filmen, det var mitt liv. Efter att jag flyttade till Stockholm gjorde jag ett par försök att göra film på egen hand. Det blev några små korta konstfilmer men jag hade desto större drömmar. Nu har jag lagt filmplanerna på hyllan och insett att teater är det jag ska hålla på med och skriva!

bra film - bra minnen - colin nutley - drömmar - drömyrke - film - filmskapande - förflutet - livet - medicinen, colin nutley - medicnen - mitt förflutna

Fritt flygande

Idag är jag sjukt snuvig, väldigt störande. Tänkte försöka skriva lite idag, fick en bokidé för någon vecka sen som jag försöker få ihop nu. Har blivit lite lite sömn de senaste nätterna också. Men igår somnade jag väldigt tidigt och sov nästan 11 timmar. 

Men som sagt idag blir det skrivande på dagen och sen ska jag träffa en av mina systrar och hennes sambo ikväll. Känner att jag borde skriva en storyline till boken. Egentligen et jag vad den ska handla om men måste få ihop alla trådar känner jag.

 

bokskrivande - mitt skrivande - skriva - skriva bok - storyline

Rutiner

I måndags lyssnade vi på musikidéer till Solhemmet. Tycker att vår teaterledare har hittat riktigt bra musik! Lite otippad stil men jag tror det kommer blir så bra med den musiken. I onsdags var jag med på både repet av Dubbeldeckaren och Solhemmet. Första gången sedan jul jag var med på båda repen. Alltid svårt för mig att hitta tillbaka alla rutiner efter ledighet för mig. Nu känns det dock som att jag är inne i det igen, åtminstone hoppas jag det.

 Biljetter finns att bpka på: astro@stodochresurs.se
Aspergers syndrom - Astroteatern - Dubbeldeckaren - Solhemmet - Teatervänner - dv - musik till teater - repetion - teater - teaterarbete - teaterföreställning