Bokskog

Hemma i Stockholm igen efter ett par veckor nedåt landet. Jag har haft väldigt dåligt med både internet och energi där nere, så håller på att läsa igenom olästa bloggar och kommentarer just nu. Har även (som säker många andra) börjat spela detta förrädiska Pokémon Go! Jag menar är ju helt beroendeframkallande, för mig. Jag har även badat i havet i bikini! Oj säger jag bara! Det va så härligt och att jag vågade bada i kortärmat känns som en stor seger för mig! Jag har även bränt mina händer i solen så de är jätte torra.

 

Ser fram emot att teatern ska börja den 15 augusti igen, känns skönt att få börja med allt igen. Har ha väldigt lite tålamod den här våren, plus mina magproblem och även fast det psykiska varit helt okej så har jag behövt samla energi den här sommaren. Så nu hoppas jag att den här hösten blir super! Ja tycker bättre om hösten än sommaren, solen tär på mig alldeles för mycket oavsett om jag har hatt eller hur mycket vätska jag dricker.

foto natur - livet - natur - naturfoto - pokémon go - ute i naturen

Vallmo

Tänker på den äldre mannen i Japan som gillade min rosa Pentax systemkamera. Vi pratade inte samma språk men förstod ändå varandra. Han pekade på kameran, log och gjorde tummen upp

 
Är i Skåne och har vart här ett tag, vilar upp mig inför hösten. Har varit en bra vår, men har varit väldigt irriterad och haft extremt lite tålamod har det känts som. Så nu ska jag komma med nya krafter i augusti. 
 

Ja det är rätt tomt i bloggen just nu, det beror på fysiska problem som ja försöker komma till rätta med. Jag har varit på stranden en del dagar och badat i havet. Vi har även gjort utflykter till lite olika ställen. Idag är det inte badväder så vi kommer åka in till Ystad och gå lite på stan.
 
 
 
 
Jag älskar alla dessa vilda Vallmo som finns i Skåne
Blommor - ale stenar - familjen - foto natur - ledig - natur - naturfoto - naturfoto - rött - semester - skåne - ute i naturen - vallmo