Bokskog

Hemma i Stockholm igen efter ett par veckor nedåt landet. Jag har haft väldigt dåligt med både internet och energi där nere, så håller på att läsa igenom olästa bloggar och kommentarer just nu. Har även (som säker många andra) börjat spela detta förrädiska Pokémon Go! Jag menar är ju helt beroendeframkallande, för mig. Jag har även badat i havet i bikini! Oj säger jag bara! Det va så härligt och att jag vågade bada i kortärmat känns som en stor seger för mig! Jag har även bränt mina händer i solen så de är jätte torra.

 

Ser fram emot att teatern ska börja den 15 augusti igen, känns skönt att få börja med allt igen. Har ha väldigt lite tålamod den här våren, plus mina magproblem och även fast det psykiska varit helt okej så har jag behövt samla energi den här sommaren. Så nu hoppas jag att den här hösten blir super! Ja tycker bättre om hösten än sommaren, solen tär på mig alldeles för mycket oavsett om jag har hatt eller hur mycket vätska jag dricker.

foto natur - livet - natur - naturfoto - pokémon go - ute i naturen
♫♪ sandra

åh vad jag längtar till skogen när jag ser din bild!

Days by Johanna

Härligt du vågade bada! :)

Svar: Ja kändes riktigt bra och skönt :)
Amanda CL

natalia

Underbar bild!

natalia

Underbar bild!

Christer Holm

Härligt att du vågade bad i kortärmat och jag förstår att det är en stor seger för dig..
Vacker bild förresten

Erika

Vad härligt att bada, det har jag inte hunnit med i sommar än :)

ddianasliv.blogg.se

Låter mysigt både med resa och att komma hem igen. Skönt och snyggt att våga bada också! Heja dig! Håller tummarna att hösten och resten av sommaren blir super för dig. :) <3

Johanna Utterberg

Vad härligt att du har badat! :)

JoJo

så fin bild :)

sv; ja gör det. hon har mycket fint på sin sida :)