Klipp från TablettRoulette

 
Också kollar jag på kläder igen. Imorgon bär det av mot Öland och sen på måndag åker jag hemåt igen. På tisdag är det första dagen med den nya teatergruppen som jag ska vara med och hjälpa till i. Känns väldig spännande att få träffa alla nya Några har jag redan träffat. Kommer bli spännande att följa deras och mitt arbete i teatern och se vart allt kommer leda. 

På onsdag är det första gången efter föreställningsperiodens slut som vi kommer träffas i den gamla replokalen igen. Vi ska börja diskutera nästkommande manus. Jag tror att det kommer bli ett spännande arbete med mycket research arbete, vilket kommer bli kul! 

Nu tänkte jag lägga upp en video från Youtube som är från vår föreställning TablettRoulette. Tyvärr är varken bildkvaliteten eller ljudet det bästa. Jag är med och spelar i klippet, jag är den överhurtiga sjuksystern Klara (i tyllkjol).

 

Aspergers syndrom - Astroteatern - Teatervänner - egen teaterträning - manus - manusarbete - nubörjargrupp - ny teatergrupp - nytt manus - sjuksköterskan klara - tablettroulette - teater - teaterarbete - teaterföreställning - teatern - teaterpjäs - teaterträning

Regnig dag


Sitter i bilen påväg neråt i landet. Det regnar och jag kan inte bestämma mig för om jag ska ha på mig min jacka i bilen eller inte. Påsken ska firas nere i Skåne.
 
 
Måste köpe blekning också så jag kan färga min utäxt
 
 
familjen - påsk - påsken

Nelly

Jag är ju en klädgalen människa, så har självklart spanat på Nelly idag
 
 
Som ni ser hittade jag lite saker jag gillar, men ska inte köpa något just nu. Bara titta och drömma lite!
 
Klicka på bilderna för att komma direkt till kläderna
 
 
kläder - nelly.com - shopping