Leta skor

 Jag var på DV fram till lunch idag och sen satte jag mig på pendeln och åkte till mamma. Tänkte åka hemåt snart, ska bara samla ork först. Ibland kan det verkligen kännas omöjligt att åka hem, även fast jag bara behöver beställa en färdtjänstbil. Jag var väldigt energifylld fram till efter lunch idag, men det beror nog på att jag fick ont i magen efter att jag ätit. Hoppas att jag slipper magontet imorgon så att jag har lite mer ork på DV.

Tyvärr var jag helt energilös igår också, vi skulle skriva vidare på scen 1 på teatern. Jag orkade knappt tänka så de andra fick skriva och jag begav mig hemåt tidigare istället. Jag övar mig på att hushålla med min energi eftersom att den är begränsad för tillfället. Jag vill göra saker men orkar inte riktigt. Men det är ju viktigt att jag gör lite saker även fast jag inte alltid orkar. Det kan ju räcka med att som idag, åka till mamma och bara vara några timmar. Inget blir ju bättre av att jag sover bort min fritid. Dels för att jag vaknar mycket på nätterna då och dels för att jag blir irriterad på mig själv för att jag sover bort den fritid jag har. Så lite saker då och då får det bli.

Som imorgon ska jag gå och kolla på nya skor med mamma. Mina ballerina skor håller på att få hål vid tårna och jag skulle vilja ha ett par jag bara kan kliva i när jag ska ut i allrummet ellet bara springa iväg till affären. 
 
 
 
 
 
Hittade även regnsandaler för 80kr! Som jag tänkte beställa. De gummistälvar jag har är fodrade så om det regnar i sommar kommer det bli varmt med dem.
 
Klicka på bilderna för att se vart skorna kommer ifrån
 
Aspergers syndrom - bipolär - bipolär sjukdom - bipolär typ 2 - boohoo.com - nelly.com - ork - shopping - skor - trött - trötthet

Målarböcker för vuxna

Jag har börjat måla i målarböcker för vuxna, jag tycker det är väldigt rogivande och ett bra tidsfördriv. I lördags satt jag och fyllde i olika bilder i flera timmar. Bland annat bilden som jag publicerade för några dagar sedan. Jag är svag för fantasy bilder så letar efter såna böcker. Har hittat en del roliga som jag tänkte visa.

                                              
 
 
 
 
Pennorna här ovanför tycker jag ger bra färg när jag ska färglägga. Men det beror ju på hur stark färg man vill ha. Jag gillar när det är färgstarkt!
 
Klicka på bilderna för att komma till produkterna
 
 
 
Jag tipsar - måla - målarbok - målarbok för vuxna - shopping - tips

Första scenen

 

Så var det teater idag och vi började skriva så smått på första scenen på vår nya pjäs. Jag är nöjd med det vi skrev. Visst är första scenen och det absolut första vi skriver, men det känns redan nu som att det kommer bli riktigt bra. Det kommer bli en stark berättelse det vet jag redan nu. Jag tycker det är mycket enklare att skriva drama än att skriva komedi. Men komedi är och enklare (tycker jag) att spela. Att skriva komedi är riktigt svårt, åtminstone dialogen, att komma på vad som ska hända är inte alls svårt. När vi skrev TablettRoulette skrev jag nästan ingen dialog alls, i försig var jag inte så delaktig alls på den tiden. Det var de sista månaderna jag blev delaktig, sen var det underbart att spela den pjäsen också. I början var jag inte överens med min karaktär, det var därför jag inte var så delaktig. Jag kände att jag varken förstod eller tyckte om henne. Sen när jag hade arbetat mer med min rollfigur började jag komma bättre överens med henne. Jag gjorde henne till en del av mig och hon fick karaktärsdrag som jag själv ville öva upp. Som att till exempel bli mer självsäker, stå upp för mig själv och mina åsikter och tro på mig själv. Kan säga att det hjälpte att ge Klara (min karaktär) de egenskaperna, jag lyfte mig själv något enormt. Jag började våga ta mer plats och säga vad jag tyckte och tänkte. Låter kanske konstigt men tack vare den karaktären kom gamla bra sidor fram igen och jag började känna igen mig själv mer och mer. Jag tror inte att jag hade varit regissör och regiassistent i gruppen idag om jag inte hade spelat Klara i TablettRoulette.

 
 
Teatervänner - ny pjäs - ny teater - pjäs - tablettroulette - teater - teaterarbete - teaterföreställning - teatern - teaterpjäs - teaterpjäs - teaterträning

Omogen


Har städat hela dagen, känner mig ärligt helt mör nu. Slängde en hel del saker och har även skänkt bort mycket kläder. Känns skönt att bli av med allt trots denna trötthet efteråt.
 
 
hallon - städa - städning