Bokidé

Ibland har jag verkligen dåligt minne, häromdagen så började jag fundera på hur gammal jag är, 27 eller 28. Det var verkligen skrattretande att jag inte kunde komma ihåg det. Ja räknade tillslut bakåt och insåg att jag faktiskt är 28 år (gammal). Tänkte först att jag skulle läsa min bloggpresentation för att se vad det stod där, men ja enklare att räkna. Kanske har kommit till den åldern då jag inte bryr mig om ålder längre utan är så gammal som jag känner mig. Jag får hoppas det i alla fall!

 
Har kommit igång med mitt skrivande igen, har en idé till en bok jag skriver på. Får se hur det kommer gå, har hittills skrivit över 5000 tecken och det är väldigt långt för att vara mig. Jag har ofta svårt att få ihop en berättelse som är längre än en A4 sida, så det här känns stort för mig. Nu hoppas jag att jag kommer orka skriva klart det, men eftersom att det inte är en historia med mängder av olika personer så tror jag det kommer gå. Det är det där med olika karaktärer och en komplicerad konflikt som blir krånglig för mig, svårt att få ihop alla trådar i slutet. Sen har det en förmåga att blir så otroligt stort för mig. I den här idén har jag med minnen från mitt liv och mina egna tankar om de minnena, (tänker inte avslöja för mycket). Men jag tror på den här idén. Hade en färdigskriven men inte redigerad bok som jag skrev under några år då jag var inlagd. Den var väldigt ärlig och mer en dagbok om vad som hände under dagarna. Började med att försöka renskriva den, men den var så rörig eftersom att jag var så rörig i huvudet på den tiden och väckte mycket minnen så jag har lagt den åt sidan. Kanske blir det renskrivning av den om några år.
 
 
Aspergers syndrom - asperger - bipolär - bipolär sjukdom - bipolär typ 2 - bokidé - mitt skrivande - skriva - skriva bok
CAMILLAESI

ålder är ju bara en siffra ;-)

Svar: Haha precis ;)
Amanda CL

Carolina Thoor

Jobbigt redan vid 28-års åldern att glömma bort sin ålder haha. Men det är inte heller dumt att bara se sin ålder som en siffra. Det är det som jag gör min, speciellt på mitt arbete! :)

Sv; tack snälla du! :D <3

Sandra'

Det är svårare att hålla reda på hur gammal man blir nu förtiden det där har hänt mig med haha :)
Men är som du skriver, man är så gammal som man känner sig :)

Och så kul med bok ide :) tycker verkligen du ska satsa på det!

Jessica Högberg

Spännande att skriva en bok! Spara du 📝 tills det känns bra.

Lillabus

Sådär är jag också ibland om någon frågar hur gammal jag är. Man bara öö vad är det nu igen. Fast i år är det svårt att glömma då jag fyller 30.

Spännande att du håller på med en bok :)

Christer Holm

Kämpa på jag kommer att stötta dig, ja kom faktiskt på att jag glömde bort min ålder när jag fyllde 28 , trodde jag var 27 ganska länge..

natalia

Du är ju inte alls gammal!

JoJo

vad spännande att du har en idé till en bok! :)

sv; ja det är gott med grillat :) kul att du gillar mina bilder på fyrverkerierna trots att dom bara är tagna med min mobil. haha! :P

jag skulle vilja besöka japan :)

Elin

Du är faktiskt inte ensam om att nästan "glömma bort" hur gammal du är! ;)
Nä varför ska man bry sig om hur gammal man är? Huvudsaken man trivs med sig själv <3

Vad jag är stolt över dig, att du skrivit SÅ mycket!! Heja dig Amanda :D
Den kommer nog bli jättebra :)

Elin

Väntar med längtan på boken! Hoppas du kan skriva klart den!

Ja äppelträden är några meter höga, och fyra stycken, så ett träd tar ungefär fyra timmar. Så riktigt tufft, men med mammas sällskap blev det lättare :)

Hoppas du har det bra därnere nu! Njut av semester!
kramar

Polly Svensson

Men å vad roligt. Hoppas du orkar skriva klart. Och det där med ålder kan va knepigt, jag glömmer också hahaha. Kram

Carolina Thoor

Sv; ja, det är även väldigt fint väder ute idag också. Dock har jag ännu inte varit ute i det fina vädret, men snart så. Och hoppas även att det kommer att vara jätte fint väder till ikväll och relativt varmt inatt! :)

Evahle - en blogg om psykisk hälsa

Ibland kan det vara svårt att komma ihåg :P

Erika

Åh en bok, lät intressant :)

Hanna

Härligt med skrivandet, hoppas det håller i sig och fortsätter gå bra.

pia widlund

Å jag blir 49 år om en månad... huvaligen. Kul att du kommit igång att skriva. Ta lite i taget och sätt upp delmål, då kommer det att funka!

Zaisha <3

är 23 men tror att jag är 22 ibland :p svårt att komma ihåg ålder när det ändras varje år :p

Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★

Haha jag glömmer också sånt :-p.

Tilda Barkselius

Vad kul att du kommit så långt redan på boken :)

Anonym

vad spännade med en bok :D haha, och det där med att komma ihåg sin ålder är inte lätt. Jag vet inte hur ånga gånger jag ar presenterat mig och sagt helt fel ålder. Ett år hit eller dit spelar väl ingen roll? ;)

emelie

oj glömde visst fylla i att det var jag som skrev ;)

Johanna Utterberg

Brukar också glömma hur gammal jag är, säger typ jämt 18 men det är ju nästan fem år sen! ;)

Alice

Härligt att du tror på din idé, hoppas du blir nöjd med den! :)

Josefine

Svårt att komma ihåg ibland!

Tisa

Jag känner verkligen igen mig i det du skrivit om åldern. Alltså detta är nästan pinsamt, eller rättare sagt det ÄR pinsamt :P jag gick länge runt och trodde att jag var 28 år när jag i själva verket bara var 26år!!! jag var i min hjärna alltså 2 år + Fast å andra sidan kändes det väldigt bra nu i höstas att fylla 27 år, jag kände mig rätt ung faktiskt, hahahahaha! Jadu, minnet sviktar ibland ;)

Hoppas att det kommer att gå bra med boken och att du orkar göra klart den!
Kramar

Pauline Hurtig

så roligt att skriva :)