Bio idag igen

Är påväg in till stan för att gå på bio med min bror. Vi ska se Doctor Strange, i lördags var jag också på bio tillsammans med mamma och en av mina systrar.

Ser fram emot torsdag då Kenzo kollektionen på H&M släpps. Vill absolut ha tag i ett plagg! Har inte bestämt mig för om jag ska försöka ta mig till en affär eller försöka på nätet. Ska se om jag kan få med mig någon till en butik.

Shopping

Längtar

Tittar på The Little Couple, de pyntar inför julen och jag blir så sugen på att köpa julsaker. Jag har en vit plastgran som jag köpte för 7 år sedan. Har inte haft den uppe de två senaste åren men är lite sugen på att sätta upp den iår.

 

Idag har det varit en riktigt bra dag! Just nu sitter jag och gäspar käkarna ur led men känns inte som att jag vill lägga mig och sova i alla fall. Det var ett bra beslut att börja gå på DV igen den här vecka. Det har känts väldigt bra att vara där även fast jag varit väldigt trött efteråt.

dv - jul - juldekoration - julgran

Tunga dagar

Har varit ett par tunga dagar med kroppen den här veckan. Tröttheten har kommit som ett bombnedslag trots att mina näringsvärden är betydligt bättre. Eftersom att jag har en vilande blodsjukdom (DBA) så frågade vi tillslut hemsjukvården om mitt blodvärde var lågt. Det visade sig att det hade sjunkit rejält och därför fick jag en påse blod imorse och ska få en till på måndag. Har haft återkommande problem med mitt blodvärde det senaste året och fått blod vid några tillfällen. Just nu är det väl lite av ett mysterium varför mitt blodvärde har krånglat, blodproverna pekar inte direkt på blodsjukdomen. Även fast jag än så länge bara har fått halva dosen nytt blod så är jag redan mycket piggare.

 

Har varit ute och fikat med mamma och hennes man efter blodtransfusionen idag och nu sitter jag i en fåtölj med datorn i knäet. Ska bli så skönt att åka till DV på måndag, att få något annat att göra än att sitta hemma. Jag börjar med några få timmar bara och hoppas att jag kommer orka utöka snart, men tänker inte gå för snabbt fram eftersom att varken jag eller min kropp är 100% återställd ännu.

foto - foto natur - livet - natur - naturfoto - sjuk

Höstrea

Besökte teatern en stund idag, kändes skönt att träffa alla igen! Efter det gick jag en sväng med pappa på stan och kollade in höstrean. Känns som att det är rea minst två gånger mer säsong numera. När jag var barn var det sommarrea och mellandagsrea, nu är det rea jämt. Visst det är kul med rea, men att det är hela tiden känns lite överdrivet. Nu sitter jag i en fåtölj hemma hos mamma och ser på Holby city. Funderar på att ta en titt på H&M:s hemsida och se om jag hittar något kul, inte för att jag behöver mer kläder men är alltid kul att titta lite. 

Imorgon ska jag hem en sväng och hämta nya kläder, bor hos mamma och hennes man just nu när jag är sjuk. När jag precis kommit till mamma från sjukhuset så orkade jag knappt tänka på hur jag skulle klä mig. Hade jag fått bestämma hade jag väl suttit i pyjamas hela dagarna, men tack vare mamma som tog ut mig på en liten shoppingtur för att få tag i lite kläder som var både bekväma och rätt storlek så gjorde jag skillnad på nattkläder och dagkläder. Nu när jag är piggare har min shoppinglust kommit tillbaka och jag vill klä mig i fina kläder igen! Jag har väldigt lite myskläder egentligen, jag har mest olika färgglada kjolar och klänningar som jag vill börja klä mig i igen. Kastade mig precis in på nelly.com höstrea och har hittat massa snyggt!

 
 
 
kläder - nelly.com - shopping