Amanda CL - Life is art

Bio idag igen

Publicerad 2016-10-31 12:00:53 i Livet,

Är påväg in till stan för att gå på bio med min bror. Vi ska se Doctor Strange, i lördags var jag också på bio tillsammans med mamma och en av mina systrar.

Ser fram emot torsdag då Kenzo kollektionen på H&M släpps. Vill absolut ha tag i ett plagg! Har inte bestämt mig för om jag ska försöka ta mig till en affär eller försöka på nätet. Ska se om jag kan få med mig någon till en butik.

Längtar

Publicerad 2016-10-28 16:10:34 i Livet,

Tittar på The Little Couple, de pyntar inför julen och jag blir så sugen på att köpa julsaker. Jag har en vit plastgran som jag köpte för 7 år sedan. Har inte haft den uppe de två senaste åren men är lite sugen på att sätta upp den iår.

 

Idag har det varit en riktigt bra dag! Just nu sitter jag och gäspar käkarna ur led men känns inte som att jag vill lägga mig och sova i alla fall. Det var ett bra beslut att börja gå på DV igen den här vecka. Det har känts väldigt bra att vara där även fast jag varit väldigt trött efteråt.

Tunga dagar

Publicerad 2016-10-22 15:26:50 i Livet,

Har varit ett par tunga dagar med kroppen den här veckan. Tröttheten har kommit som ett bombnedslag trots att mina näringsvärden är betydligt bättre. Eftersom att jag har en vilande blodsjukdom (DBA) så frågade vi tillslut hemsjukvården om mitt blodvärde var lågt. Det visade sig att det hade sjunkit rejält och därför fick jag en påse blod imorse och ska få en till på måndag. Har haft återkommande problem med mitt blodvärde det senaste året och fått blod vid några tillfällen. Just nu är det väl lite av ett mysterium varför mitt blodvärde har krånglat, blodproverna pekar inte direkt på blodsjukdomen. Även fast jag än så länge bara har fått halva dosen nytt blod så är jag redan mycket piggare.

 

Har varit ute och fikat med mamma och hennes man efter blodtransfusionen idag och nu sitter jag i en fåtölj med datorn i knäet. Ska bli så skönt att åka till DV på måndag, att få något annat att göra än att sitta hemma. Jag börjar med några få timmar bara och hoppas att jag kommer orka utöka snart, men tänker inte gå för snabbt fram eftersom att varken jag eller min kropp är 100% återställd ännu.

Om

Min profilbild

Amanda CL

En 29 åring vars liv handlar om teater, foto och skrivande. Kontakta mig på: amandacarlberg@hotmail.com

Follow Life is art

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Annons

Prenumerera och dela