Tystnad ett tag

Som ni säkert märkt har det varit väldigt tyst från mig här på bloggen. Kommer antagligen vara tyst ett väldigt långt tag till. På grund av mina magproblem ligger jag på sjukhus just nu och har väldigt lite ork.

Kan berätta att mina fjärilsskor har kommit, har tyvärr inte provat dem ännu eftersom jag inte varit hemma. Men ser fram emot att få använda dem sen.

H&M

Har surfat runt till på H&M och kollat på kläder till hösten. Hittade en hel del fina saker, så ska nog ta och ge mig ut en sväng på stan idag och kolla runt lite.
 
     
 
 
 
 
 
 
 
h&m - kläder - shopping

Fiaspel

Jag avskyr den här känslan när jag känner mig hängig men inte tillräckligt hängig för att vara hemma, sen när dagen går så önskar jag att jag ändå hade stannat hemma för att jag bara blir mer och mer hängig. Sen morgonen efter är det likadant igen, jag vill verkligen inte vara hemma i onödan, så jag gav mig iväg idag och var precis som igår tvungen att åka hem tidigare då jag blev så fruktansvärt trött efter lunch.

 

Idag känner jag mig inte på topp varken fysiskt eller psykiskt. Jag känner mig allmänt hängig fysiskt och psykiskt går det inte riktigt att förklara hur jag känner, mest bara allmän frustation och besvikelse över en del saker och det gör också att jag blir trött.

foto - foto konst - förkyld - förkylning - konst - konstfoto - livet - min konst - trött - trötthet

4 scener ska renskrivas

Dagen började riktigt bra och den förflöt på bra fram tills den molande huvudvärken slog till. Men den kom i alla fall efter lunch. Så vi har hunnit repa lite, va en lite annorlunda dag idag eftersom att många var sjuka. Det börjar märkas att det är förkylningstider på G, jag antar att jag står näst på tur också. Men i alla fall repetitionerna gick bra tycker jag! Vi är ju fortfarande i början av arbetet och de fyra första scenerna ska renskrivas imorgon.

 
 
Astroteatern - teater - teaterarbete