Mathem?

 Innan operationen mådde jag väldigt illa hela tiden, fick inte behålla mat och fick väldigt ont i magen. Ont i magen hade jag också oavsett om jag åt eller inte. Nu efter operationen i början av november så har jag kunnat äta igen utan att må illa eller få ont. Jag är en person som uppskattar vällagad mat och tycker att det är kul att laga mat. När jag har ork tycker jag det är kul att göra så mycket som möjligt från grunden. Förut använde jag sällan recept när jag lagade mat. Efter att ha haft ett par rätter i min reportar i några år så har jag tröttnat på dem och jag vill testa nya saker. Jag har också upptäckt hur praktiskt det är att ha matlådor i frysen till de dagar jag inte orkar ställa mig och laga mat. Så jag har börjat leta i denna djungel av recept för att hitta nya rätter. Det slutar oftast med att jag hittar för många recept och inte kan bestämma mig så jag ändå gör någon av mina gamla maträtter. 

 Jag började fundera på att testa en matkasse för länge sen. Men varken tid eller ork har funnits för att ta tag i att välja och läsa på om olika kassar. Det är en djungel av alla dessa kassar med färdiga recept. När jag såg att Rabble har 400kr rabatt på den ekologiska matkassen från mathem.se, kände jag att det är dags att ta tag i det. Jag tror inte att mina matkostnader skulle gå upp jätte mycket om jag använde en matkasse 1 gång varje eller varann månad. I Mathems ekologiska kasse är det 5 rätter för 4 personer. Det blir rätt mycket mat för enbart mig men om jag skulle frågar något av mina syskon som bor kvar i Stockholm eller Jenny om vi ska dela så får man ändå en del matlådor och har en anledning att träffas för att laga mat tillsammans. Att det är en ekologisk kasse tycker jag är ett plus, det är även svenskt kött. Det verkar som att alla rätter lagas från grunden, extra kul tycker jag! Jag såg att det också går att se veckomenyerna två veckor framåt, jag tycker det blir enklare eftersom att jag kan ha ett hum om jag kommer tycka om maten eller inte.  Recepten kommer med kassen också så det är enkelt att spara dem. 

 
 (Klicka på bilderna eller länkarna för att komma till erbjudadet)
I samarbete med Rabble

 

Jag tipsar - Rabble - enklare matlagning - mathem - matkasse - rabatt från rabble - rabatter från rabble - rabblerabatt - tips
Annie

Får jag fråga vad för op du gjort?
Magkrångel och ont är verkligen jobbigt..
Jag är själv opererad för gallsten och har IBS.

Vad kul med matkasse :)
Vi provat det en gång bara ;)
Håller med, ekologiskt är ett plus :)

Sv: Tack så mycket, vad snäll du är<3
Har verkligen tänkt på det sen du skrev det, och fått vänja mig vid det så att säga ( jag är lite så att jag på nåt sätt vill vänja mig vid det först i tanken :);)och det skulle verkligen vara kul .. :)
Ska bara våga men jag tror att jag vågar ;)

Kramar!

Annie

Sv: Självklart! ;)

Bara roligt om du vill göra den ;)

Kram

Svar: :D
Amanda CL

Annie

Sv: Ah vi tyckte det var bra :)
Hade en en sån kasse i samband med nyår ;)

Men usch .. skönt att du mår bättre nu :)

Ja verkligen .. Det är ju en dröm för mig, att ha utställningar och vernissage! ;) Skulle vara kul ;)
Att nån vill köpa det man gör liksom, vilken dröm .. :)

Kramar

Annie

Sv: Det om din op?
Ja det fick jag :)

Ja katter är ju så mysiga<3

Kramar

Annie

Sv: Ja gör det! ;)

Åh vad mysigt ;) kissar är så goa ;)

Ja absolut, tack för peppen ;)

Kramar

Pauline Hurtig

så bra!

Erika

Matkassar verkar himla bra, men inget vi har testat än :)

Svar: eller hur!
Amanda CL