Teater igen!

De senaste dagarna har varit skumma vädermässigt tycker jag. För några dagar sedan såg jag ett foto på Instagram som en vän till mig hade lagt upp, svarta moln men skinande sol, det gav en märklig känsla kan jag säga. Jag tycker den känslan har dröjt sig kvar när jag tittar ut. Nyss yrde det stora snöflingor utanför fönstret, på något sätt kopplade jag inte att det var snö direkt för de påminde om höstlöv bara att det var vitt.

 
När jag vaknade imorse kändes allt fel i både kroppen och huvudet. Det var trångt i bröstkorgen och jag kände igen att ångesten var påväg. Både i fredags och lördags har ångesten hållit sig på en bra nästan obefintlig nivå, men sen har den kommit och gett et obehaglig känsla av att inte vilja längre och inte orka med ångesten. Jag har gjort som jag brukar, distraherat mig på olika sätt för att sen lägga mig och lyssna på någon podd tills jag somnat för natten. Så jag valde att gå och vila igen efter att jag hade ätit frukost, satte på en podd och sen började hjärnan spinna på med idéer till teaterpjäsen jag har börjat på. Tyvärr har den legat på is väldigt länge. För några år sedan skrev jag bara utan att egentligen tänka, jag skrev scen för scen och alla repliker och karaktärerna kom in när de behövdes, nu tänker jag för mycket. Nu försöker jag skriva ner hela idéen först och göra hela linjen innan jag skriver. Så nu tänkte jag försöka freestyla igen och lägga linje och karaktärer efter att jag skrivit allt.
 
På onsdag är det teater igen, jag har inte varit på teatern på två månader. Men nu är det dags att börja igen. En ny start men ny ork och lust. Och imorgon ska jag träffa en vän och en av hennes döttrar.
 
Asperger - Astroteatern - Livet - Teatervänner - Vänner - asperger syndrom - manus - manusarbete - nytt manus - skriva manus - ångest - ångeststrategier
Annie

Låter spännande med teaterpjäsen ;)
Vad handlar den om?

ah visst är vädret konstigt-jag håller med, hos oss snöade det och haglade det igår och imorse .. och på em var det sol och ingen snö.
Tvära kast ;)

Sv: Det är dags att färga utväxten och lägga i lite mer ljust igen ;)
Funderat på lugg, men får se hur det blir ;)

Kramar

Gabriella

Här är också vädret jättekonstigt, ena dagen är det strålande sol och andra dagen så är det grått och regnar!!

Svar: eller hur!
Amanda CL

Days by Johanna

Synd du har så långt till Rusta. Ystad har rusta du får åka dit när du hälsar på din syster :)

Ja vädret är verkligen skumt, kallt är det med brrr, var tog värmen vägen.

Amanda Forsman

Hoppas det blir kul på teatern!

Svar: det tror jag :)
Amanda CL

Sarah

visst är den

Svar: :)
Amanda CL

Linda

Kul med teater :-)

Svar: Ja :)
Amanda CL

eva linah

så roligt!

Natalia

Spännande med teatern på ons :)

Johanna Utterberg

Vad kul att teatern börjar igen. Mindre kul med ångesten, men skönt att du har verktyg för att distrahera dig från det. :)

Svar: ja ka bli jätte kul :)
precis, även fast det liksom känns som att ångesten ska ta över då så går det ändå
Amanda CL

Kattis

Ja vädret har verkligen varit skumt senaste dagarna, man blir ju förvirrad!😛 Härligt att du ska börja med teater igen!

Svar: ja :) Känns jätte kul att sätta igång igen :)
Amanda CL

Jessica Högberg

Spännande att skriva egen teater#

Svar: ja :)
Amanda CL