Nytt till garderoben

Det regnade väldigt mycket i lördags och jag skulle ut och träffa mamma och hennes man för att välja nya glasögonbågar. Jag kände att jag inte kunde ta mina skor som jag brukar ha på mig så jag tog ett par andra skor som jag har använt rätt mycket förut. Jag skulle inte ha valt de skorna! Jag har fortfarande lite konstig känsel i fötterna och måste fokusera mycket när jag ska gå på och av bussar och tunnelbanor. Jag hade så ont i fötterna efter an halvtimme på stan men jag körde på för att jag hade energi och det va länge sen jag hade varit inne i city. När jag tittade i hälsoappen på min mobil senare på kvällen insåg jag att jag hade gått 8000 steg så egentligen inte konstigt att jag hade ont i fötterna. Men jag passade ändå på att beställa ett par till Puma skor från Zalando igår. Jag köpte mina andra Puma skor i början av sommaren och jag är så nöjd med dem, de passar perfekt till mina fötter! Köpte svarta istället för ljusblå, så jag kan variera lite.

 
 
Passade även på att beställa lite mer saker när jag ändå var på gång!

 
Livet - Shopping - nya kläder - zalando

Insikt!

Nu när jag har varit på teatern två dagar den här veckan och varit ledig tre dagar så känner jag mig pigg och orkar rätt normalt igen. Då kommer tankarna om att jag kanske ska försöka åka till dv en dag till nästa vecka men igår stannade jag upp i de tankarna och började tänka efter. Bara för att jag är pigg och orkar mer nu så betyder inte det att jag måste köra på igen. Jag vill ju inte behöva vara hemma och bara sova, när jag är hemma på vardagarna, kvällarna och helgerna vill jag orka göra saker och inte bara sova. Det är ju antagligen för att jag har varit ledig tre dagar som gör att jag orkade åka iväg till mamma och hennes man igårkväll och som jag orkar gå en sväng på stan idag med dem. I torsdags var jag så trött att jag knappt orkade tänk. Igår började tröttheten släppa under dagen och jag blev piggare. Jag ska och måste se till att jag fokuserar 100% på teatern i höst, jag ska ju regissera två pjäser och det vill jag orka! Jag vill orka vara social på teatern, vara med i övningar, göra de praktikantuppgifter jag har och samtidigt orka förstå vad som händer. Jag har så lätt att bara köra på så fort jag får energi. Jag måste få in det här tankesättet i min hjärna och i mina handlingar nu för att inte köra slut på mig själv. Teatern är det jag vill och jag vill inte förlora lusten till den igen!


Här nedanför är en kappa jag har köpt!

Vakna till och sätta igång!

Tidig morgon (för mig) på teatern, eller snarare i teaterlokalen. Den här terminen har jag bestämt mig för att testa att komma hit en timme tidigare. Jag har märkt att jag har en lång startsträcka och när de andra i personalen är här vid åtta kändes det bra när jag kunde komma hit tidigare för att äta frukost och vakna. Jag hinner också göra lite saker jag ska göra inför lunchen utan att det tar tid från annat. Så nu sitter jag här med min frukost och lyssnar på ljudbok. 

På G

En bra och givande dag på teatern igår, jag känner mig så taggad inför hösten och vinterns arbete! Det kommer bli så kul att sätta igång på allvar igen. Igår gjorde vi en övning där jag skulle vara en arbetsgivare som höll i arbetsintervjuer där jag hade olika inställning till de sökande. En variant där jag var bejakande till allt den som kom och en där jag var ointresserad och nästintill otrevlig mot den sökande. Jag hoppas de andra i grupperna tyckte det var lika kul som jag. Jag känner mig fortfarande upprymd efter teatern och har många idéer och tankar om hur vi ska arbeta vidare med pjäserna under hösten och vintern.

 
Astroteatern - Teatervänner - praktik - praktik på Astroteatern - praktikant - teaterarbete - teatern