Amanda CL - Life is art

Imorgon smäller det!

Publicerad 2017-02-28 14:14:03 i Foto - Astroteatern, Livet - Asperger syndrom, Livet - Astroteatern, Livet - Teater,

I bilen påväg hem från DV. Imorgon är genrepet inför premiären på Ofred 6 mars. Igår var det ett litet publik och teknikrep. Kändes bra att vara där igen efter förkylningen, orken har varit rätt i obefintlig den senaste tiden. Vissa dagar känns det som att den är påväg tillbaka. Är mest kroppen som gör ont nu. 


Jonas på repet

Har börjat skriva ner lite punkter på vad jag skulle vilja ha med i en föreläsning. Nu gäller det att se över hur allt ska sättas ihop. 

Nya tider

Publicerad 2017-02-25 16:19:49 i Livet,

Har länge funderat på att föreläsa, förut är det mycket som har stoppat mig såsom ork och att jag inte riktigt har vetat vad jag ska rikta in mig på. Nu tror jag att jag vet, nu måste bara min kropp och hjärna få tillbaka ork. Kroppen är slut, helt slut. Energinivån är inte jämn för fem öre, superpigg och en kvart efter måste jag sova. Det psykiska måendet är det inget fel på. Minimalt med ångest och (peppar, peppar, ta i trä) nästan inga dumma tankar heller. Varken ångesten eller tankarna biter sig fast längre, de kommer och försvinner lika snabbt igen. 


Om

Min profilbild

Amanda CL

En 29 åring vars liv handlar om teater, foto och skrivande. Kontakta mig på: amandacarlberg@hotmail.com

Follow Life is art

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Annons

Prenumerera och dela