Nya naglar!

Mina naglar som jag fixade på salong igår!
 
nagellack - naglar

En tur på stan!

vaknade med huvudvärk som har funnits i bakgrunden hela dagen, svag molande men ändå irriterande. Så ska verkligen se till att få en snabb tid till tandläkaren för att komma till rätta med det här! Efter att jag hade sett klart Hem till gården, ett favoritprogram åkte jag ner till stan för att träffa Jenny för att gå lite på stan. Både hon och jag hade presentkort på H&M så vi tänkte se om vi kunde hitta nåt kul. Jag hittade en blus och en tjocktröja. Men det tog inte slut där, vi gick vidare till stora Åhléns och ja där hittade jag också en del saker. Jag hittade en lökskärare som min lillasyster har, jag har också en sen tidigare men den är lite krånglig för mig. Den här är mycket smidigare, man drar i ett snöra för att den ska skära löken eller grönsaker. Den jag har ska man skruva på locket för att den ska skära och det blir jobbigt i längden. Men nu hittade jag den och passade på att köpa den. Jag hittade även en slickepott, jag har en, men den är inte jätte bra så tänkte att jag kunde unna mig en ny, sen när jag hade betalat hittade jag självklart vattenglas på 70% rea. Jag har vattenglas men de är extremt små, rymmer max en dl, vet inte riktigt hur jag tänkte när jag valde dem. Vattenglasen på Åhléns är dels större och de var inte alls dyra eftersom det var så bra rea. Passade på att köpa åtta stycken.

 
 
 
 
 
Shopping - h&m - kläder - rea - vän - Åhléns

Musik var det ja

Snacka om att jag har sovit nu, jag vaknade vid halv elva i förmiddags av att en av våra teaterledare ringde. Tur att hon ringde annars hade jag säkert sovit några timmar till. Vi skulle haft teatermöte vid 11, men vi sköt upp det en timme så jag skulle hinna vakna. Känns otroligt pinsamt, brukar alltid ställa klockan men jag var bombsäker på att jag skulle vakna avslut senast nio. Dels hade jag ju redan sovit på dagen och jag brukar vakna runt nio, oftast tidigare även om jag inte ställer klockan. Men ja så blev det inte idag, men upp kom jag och iväg till mötet. Vi planerade hela första akten så nu har vi bestämt i vilken ordning monologerna ska komma. Jag ska även leta musik till föreställningen och fundera över lite andra saker.

 
När vi var klara gick jag till nagelsalongen som ligger mitt emot caféet vi satt på och beställde tid för nagelförlängning nu på lördag! Ska även fixa en klipptid till helgen eller i början av nästa vecka. Hade ju tänkt ge mig ut och fota idag, tog med mig kameran men eftersom att mötet blev lite senare än vi först planerat och vi hade mycket att prata igenom och planera så hann det bli för mörkt. Istället gick jag omkring inne på Fältöversten och kollade in i några affärer.
Aspergers syndrom - Astroteatern - Ofred - Ofred preimär 6 mars - Teatervänner - asperger - asperger syndrom - astroteatern - teater - teaterarbete - teaterföreställning - teaterpjäs

Fotopromenad?

Idag har jag varit på teatern och sen sov jag. Köpte med mig en bit lasagne på vägen hem från teatern, åt upp den och sen gick det bara inte att hålla ögonen öppna längre Jag sov i 4-5 timmar innan jag gick upp igen och fixade en snabb middag. Nu sitter jag med datorn i knäet och har på TV:n. Jag kommer inte somna så sent ikväll tror jag för jag är fortfarande trött och har en svag huvudvärk. Jag måste ta tag i att försöka få tag i min tandläkare imorgon så jag kan boka en tid för att fixa en bettskena, jag har mina misstankar om att min återkommande huvudvärk kan bero på att jag gnisslar tänder när jag sover. Jag brukar inte ha huvudvärk annat än om jag har feber eller har lågt blodvärde och det beror inte på det nu och inte de tidigare tillfällena heller då jag har haft huvudvärk efter jul. Så nu sätter operation Bettskena igång!

Hoppas att det är sol imorgon, jag är så sugen på att ta en fotopromenad imorgon. Var på en promenad igår och hittade många fina motiv, såklart hade jag ju ingen kamera med mig. Även fast jag tog foton med mobilen så är det långt ifrån samma sak när jag är van vid att fota med min Pentax och sen redigera fotona i Photoshop. Har inte sett några motiv som jag velat fota på flera månader. Då blir det verkligen irriterande att jag ska upptäcka dem när jag inte har kameran med mig. Så håll tummarna för fint ljus ute imorgon!

Livet - bettskena - fota - foto - fotopromenad - huvudvärk - tandläkare