Fotopromenad?

Idag har jag varit på teatern och sen sov jag. Köpte med mig en bit lasagne på vägen hem från teatern, åt upp den och sen gick det bara inte att hålla ögonen öppna längre Jag sov i 4-5 timmar innan jag gick upp igen och fixade en snabb middag. Nu sitter jag med datorn i knäet och har på TV:n. Jag kommer inte somna så sent ikväll tror jag för jag är fortfarande trött och har en svag huvudvärk. Jag måste ta tag i att försöka få tag i min tandläkare imorgon så jag kan boka en tid för att fixa en bettskena, jag har mina misstankar om att min återkommande huvudvärk kan bero på att jag gnisslar tänder när jag sover. Jag brukar inte ha huvudvärk annat än om jag har feber eller har lågt blodvärde och det beror inte på det nu och inte de tidigare tillfällena heller då jag har haft huvudvärk efter jul. Så nu sätter operation Bettskena igång!

Hoppas att det är sol imorgon, jag är så sugen på att ta en fotopromenad imorgon. Var på en promenad igår och hittade många fina motiv, såklart hade jag ju ingen kamera med mig. Även fast jag tog foton med mobilen så är det långt ifrån samma sak när jag är van vid att fota med min Pentax och sen redigera fotona i Photoshop. Har inte sett några motiv som jag velat fota på flera månader. Då blir det verkligen irriterande att jag ska upptäcka dem när jag inte har kameran med mig. Så håll tummarna för fint ljus ute imorgon!

Livet - bettskena - fota - foto - fotopromenad - huvudvärk - tandläkare
Christer Holm

här var det ingen sol utan bara mulet.. Hoppas du kan ge dig ut ändå min vän

tack för att du bytte länken

Pia Widlund

En fotopromenad vill vi gärna se resultat ifrån!

Svar: kan inte kommentera hos dig längre :( kommentarerna får bara fel meddelande :/
kram
Amanda CL

LIL BABUSTYLE - Chronic pain warrior

kul med fotopromenad! jag fotar alltid med min mobil numera då den tar bättre bilder än min systemkamera. haha. 🙈

Sarah

oj ingen mening du skuke bli arg skrev på fel inlägg .. såg du måse dålit men jag tänkta på samma dag jag skrev det ber om ursäkt