Musik var det ja

Snacka om att jag har sovit nu, jag vaknade vid halv elva i förmiddags av att en av våra teaterledare ringde. Tur att hon ringde annars hade jag säkert sovit några timmar till. Vi skulle haft teatermöte vid 11, men vi sköt upp det en timme så jag skulle hinna vakna. Känns otroligt pinsamt, brukar alltid ställa klockan men jag var bombsäker på att jag skulle vakna avslut senast nio. Dels hade jag ju redan sovit på dagen och jag brukar vakna runt nio, oftast tidigare även om jag inte ställer klockan. Men ja så blev det inte idag, men upp kom jag och iväg till mötet. Vi planerade hela första akten så nu har vi bestämt i vilken ordning monologerna ska komma. Jag ska även leta musik till föreställningen och fundera över lite andra saker.

 
När vi var klara gick jag till nagelsalongen som ligger mitt emot caféet vi satt på och beställde tid för nagelförlängning nu på lördag! Ska även fixa en klipptid till helgen eller i början av nästa vecka. Hade ju tänkt ge mig ut och fota idag, tog med mig kameran men eftersom att mötet blev lite senare än vi först planerat och vi hade mycket att prata igenom och planera så hann det bli för mörkt. Istället gick jag omkring inne på Fältöversten och kollade in i några affärer.
Aspergers syndrom - Astroteatern - Ofred - Ofred preimär 6 mars - Teatervänner - asperger - asperger syndrom - astroteatern - teater - teaterarbete - teaterföreställning - teaterpjäs
annelie

spännande o fixa naglarna

J

Fin bild!

Svar: tack :D
Amanda CL

Christer

Det blir nog snyggt med nagelförlängningen och lycka till med letandet efter musik.

Liene Svärd

sv: Man kan börja planera och strukturera lite i taget. Jag började med att göra listor och bockade av dem. Nu har jag börjat tycka det är roligt att anteckna. Men kanske också för att jag blivit äldre.
Tack, älskar min mugg, har fler såna i olika färger.

Natalia

Så spännande med nagelförlägning :D

Linda

Åh, jag vill också fixa naglarna!! :-)