Amanda CL

Shoppingdags!

15 dagar in på det nya året och jag känner för förändring, både en yttre och inre! De inre pågår hela tiden för tillfället, de yttre innebär framförallt kläder, hår och naglar. Det känns som att det var evigheter sen jag orkade bry mig om mina kläder, jag har alltid älskat kläder och at välja kläder på morgonen. Innan jul orkade jag varken tänka eller planera vad jag skulle ha på mig. Jag ville planera, hitta nya roliga kombinationer och kolla på nya kläder. Orken fanns inte och det gjorde mig ledsen, nu har jag fått tillbaka både orken, viljan och motivationen att leta upp nya roliga kreationer igen. Jag tycker om rea, där finns det ofta saker som andra inte riktigt vill ha, på grund av mönster, färg eller andra saker. Ibland är det just de sakerna jag har sneglat på länge och bara väntat på att de ska komma på rea! 

När jag var tonåring var det mest svart (som de flesta tonåringar) som gällde, ibland lite rosa, lila och röda inslag också, mycket tyll och spets, så småningom blev det mest chiffong. Jag tyckte om att klä mig i alternativa stilar, men nu känns det som att jag äntligen har hittat min egen stil! Jag tycker om mycket färger, glitter, paljetter, kjolar och klänningar. Är inte överförtjust i byxor, leggings går helt ok, framförallt den här årstiden. Har köpt några praktiska byxor som funkar på teatern där kan det vara smart att ha mer praktiska kläder ibland.

Tog en titt på Rabbles sida för att se om det fanns några bra rabatter och hittade rabatter till nelly.se, ellos.se och na-kd.com (klicka på butikens namn för att komma till rabatterna på Rabble.se)

 
(Inlägget innehåller affilitelänkar)
 
#1 - Natalia

Så snyggt, det är underbart med rea ;)

#2 - Christer Holm

Det var snygga och passar ju dig helt klart
:)

#3 - Jessica Högberg

Alltid härligt med rea shopping men framför allt med ork och inspiration

#4 - Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★

Spännande att läsa :D Reor är ju trevliga absolut :)

#5 - Carolina Thoor

Mycket snyggt. Jag är likadan. Jag är en människa som aldrig har växt sen jag gick i typ sjunde klass. Och har då med andra ord kvar kläder från sjunde klass vilket gör att jag lätt tröttnar på dem. Känns som om jag jämt och ständigt går i samma kläder. Fast så är inte fallet när jag tänker efter! Det är så skönt att kunna hitta sin egna stil och när man väl tröttnar så ska man kunna byta hur som helst! Eller lägga undan på en hylla tills att den blir intressant igen! :)

Sv; det låter bra. Jag känner mig mycket piggare nu när jag har satt igång med träningen. Det är jag nöjd över! :)

Haha många undrar det, haha, min egna lilla förkortning på min älskade teve-serie. Det står för the vampire diaries ;)

Jo, det här med ångest är inget kul. Jag fattar aldrig varför man måste gå runt med den här ångesten. Jag fick en ångestattack under lördagen, under en promenad. Jag grabbade tag i Niclas och sa: ''jag kan inte andas'' och han sa: ''kan du prata så får du luft. Så jo, du kan andas,'' och att jag är alldeles upptagen på att göra min version på att må bra: gapa, gäspa och då vet jag att jag andas. Men egentligen andas jag lätt medan jag pratar. Men jag är för upptagen att veta att jag måste gäspa för att få ångesten att gå över, så det är dumt att även hitta sina versioner, för går det inte att göra som vanligt, får man bara värre ångest :/

#6 - JoJo

shopping är aldrig fel och speciellt inte om det är rea ;)

sv; tack fina amanda! :) ja jag kommer göra ett inlägg med före och efterbilder på körsbären sen också nån dag :)

vad skönt att det känns bättre för dig idag :D det glädjer mig att höra <3

haha ja men det gör den kanske :P

#7 - Gabriella

Alltid roligt med shopping!