Det är viktigt att minnas!

Igår bestämde jag mig för att designa om min blogg. "Den här gången ska jag koda det jag kan" tänkte jag och satte igång. Så tog tålamodet slut tidigare idag och jag valde ett tema som jag har ändrat färgerna på, lite smått besviken eftersom att jag hade en inre vision. Men som de flesta visioner så förändras de. 

Sista kvällen på Öland, imorgon får jag, min bror och syster skjuts till Alvesta för att åka hemåt. Jag och min bror mot Stockholm, jag är nervös för tågresan. Även fast jag har hittat metoder för att ta mig upp från säten, och såna saker är fortfarande trappor jobbiga. Trappstegen upp i tågvagnen är jobbiga nog utan att ha svårt att gå upp och ner för trappsteg. Har beställt ledsagare som ska hjälpa till så jag kommer av och på ordentligt, hoppas verkligen det går bra att komma på och av imorrn!

Vi var i en medeltidakyrka idag, jag valde att tända två ljus, varav ett av dem var för min mormor. För mig blir det mäktigt att vara i en kyrka, på flera år klarade jag inte av att gå in i en kyrka. Jag tycker det blir så mycket tid för att tänka i en kyrka, det är tyst och man förväntas tänka (i min värld). I flera år klarade jag inte av att vara i en kyrka, jag fick sån panik. Jag har fortfarande svårt att förstå vad som utlöste den där extrema paniken men jag har en del aningar. Jag har gått i söndagsskola och vi gick i kyrkan ibland när jag var barn och kyrkan har varit en del av mitt liv. Jag var väldigt fascinerad av de bibliska berättelserna som barn. För mig har tro varit en naturlig men frivillig del av min uppväxt. När en barndomsvän dog i cancer när vi var 18 så kom den extrema paniken för mig, jag skulle tända ett ljus för honom och jag bröt ihop. Det blev så överväldigande med alla känslor. Nu tycker jag att det är rätt fridfullt igen. Men idag blev det lite jobbigt, jag gick ut och satte mig på en bänk och efter en stund kändes det bra igen. 

Det är viktigt att minnas!

Livet - minnen
Asylmamma

Åh vad fint att du tände ljus för nära och kära ❤️ Tycker det är en sån fin tradition att följa.

Svar: Det håller jag med om <3
Amanda CL

Jessica Högberg

Det är viktigt att minnas. Önskar dej en fin resa hem!

Svar: Tack ❤️
Amanda CL

Louise

Har jätte svårt själv att gå in i en kyrka men fint av dig att tända ljus ❤️

Svar: Jag har lättare för det nu men jag får ofta panik :/
Amanda CL

Michelle

Så sant! Det är viktigt att minnas! :

Svar: ja, även fast det gör ont ibland
Amanda CL

Emelie

Minnena lever alltid kvar ♡ take care!

Svar: <3
Amanda CL

Sarah

aa maten var jätte god =) aa ska göra det

Svar: :D
Amanda CL

Norahsmamma

Minnen kan göra ont men det är viktigt att minnas ändå:)

Erika

Tyckte det blev himla fint på bloggen :)

Svar: Tack :D
Amanda CL