Amanda CL

Baddräkt eller bikini?

Jag har börjat rensa min garderob lite smått, har mycket kläder huller om buller. En del är urtvättade, dragna trådar eller i helt fel storlek nu. Jag vill skaffa mig lite nya sommarkläder, jag köper inte alls lika mycket kläder längre men inför varje årstid är det alltid kul att hitta lite nya saker. Förra sommaren köpte jag en bikini för första gången på evigheter. Eftersom att bikiniköpet förra sommaren kom rätt hastigt så var inte toppen riktigt i min storlek, därför tänker jag investera i fler badkläder i år. Med tanke på mina ben och att jag har svårt att ta mig ner på stan med buss eller tunnelbana just nu så känns det smart att kolla runt på nätet först så jag vet vad jag ska ha när jag tar mig till butiken. Jag är lite kinkig med badkläder också, jag vill helst ha en baddräkt, det känns mer bekvämt för mig just nu. Jag fick veta att Rabble har en rabattkod på Cubus, 10% på en hel order när man beställar från Cubus hemsida. Självklart har jag gått in för att kolla in deras badkläder och de hade både snygga baddräkter och bikinis.


Hittade jätte snygga bikiniöverdelar, det svåraste är underdelen tycker jag. Vill gärna täcka lite av låren och så, hittade en väldigt smart bikinikjol! Den ska jag absolut köpa i sommar!

 
 
I sammarbete med Rabble
#1 - LIL' BABUSTYLE - Vem sa att man inte kan läsa tankar?

Galet snygg baddräkt! Jag har alltid gillat bikini bäst för jag avskyr att få så konstiga ränder... men känner mig inte alls bekväm i badkläder längre så jag vet inte...

Svar: Nej men vad jobbigt! Hemskt att inte riktigt veta vad det är heller... jag hoppas verkligen du blir bättre i benen snart!

#2 - Alice

Skulle också verkligen behöva rensa min garderob, haha! Baddräkt är ju himla snyggt, skulle också vilja ha det. :) Kram.

Svar: Det är det verkligen! ett tag kändes det som att det inte fanns en enda baddräkt som var snygg till ett bra och "normalt" priskram
Amanda CL

#3 - Amanda Jona [FOTOGRAF]

Åh, baddräkten var verkligen så snygg! :D

Svar: Eller hur!!!
Amanda CL

#4 - Pauline Hurtig

jag har gärna badräckt och bikini med högmidja :D dessa var jättesnygga!

Svar: Hög midja är jätte skönt att ha :DEller hur :D
Amanda CL

#5 - Mikaela

Jag tycker att en snygg baddräkt kan vara snyggare än bikini, det beror på modell och så :)

Svar: Modell spelar verkligen in! Tycker en del bikinis är sååå små
Amanda CL

#6 - Angelica

Såå snygga!

Svar: Visst är de!
Amanda CL