Birdhouse

 

 
Sitter hemma och har precis ätit pizza, har även insett att kvällens TV inte är något att hurra över. Är hemma över helgen, ska åka tillbaka till neurologavdelningen på måndag. Läkarna frågade om jag ville ha permission över helgen och det tackar jag inte nej till. De har skickat remiss för magnetröntgen och den blir av i början av nästa vecka (vi hoppas på måndag). Känns väldigt skönt att tillbringa helgen hemma, godare mat, fler kanaler på TV:n och överhuvudtaget skönt!
 
Jag tycker att avdelningen är bra! Jag har kommit till samma som de två andra gångerna, personalen är trevlig, bra bemötande, de lyssnar, läkarna är bra, jag känner att de verkligen lyssnar på mig. Sån skillnad mot psykiatrin! Det känns som att de ser mig som en människa. Jag tycker att avdelningen jag var på innan och efter magoperationn var bra också. Både den avdelningen och den neurologiska avdelningen jag är på nu är specialistavdelningar, jag tror det kan underlätta. Nu ses jag också som Amanda och inte den sjuka instabila Amanda. Det som händer nu med mina ben är inget jag kan styra över, jag kan styra över hur jag hanterar det (som jag tidigare sagt). Nu gäller det att hitta orsaken till vad det här beror på och jag vill veta vad jag kan göra för att det ska bli bättre! Det är något som är konstigt, väldigt konstigt.
 
Livet - detalj - detaljer - detaljfoto - foto - foto staden - händelser i livet - macro - närbild - närfoton
annelie

de är inte så att de är någon fästing? kram

Svar: Det verkar det inte varakram
Amanda CL

Bella

Som jag känner igen mig i det där! På dom somatiska sjukhusavdelningar jag varit på har bemötandet varit så fantastiskt, det har verkligen känts tryggt att vara där. Man kommer dit, får behandling som hjälper och kan åka hem. Inom psykiatrin finns det helt klart guldkorn men också många som bara stämplar en som sjuk och, dum typ? För mig har inte psykiatrins slutenvård heller inneburit vård utan enbart förvaring.

elin

Fina bilder!

Svar: Tack! :D
Amanda CL

Amanda

Åh jag hoppas verkligen det blir bättre nu, men så himla skönt att det redan känns bättre på denna avledningen! En stor kram!<3

Svar: tack <3ja jag hoppas verkligen att man kommer förstå vad som är fel snart
kramar
Amanda CL

MALIN

Så himla mysigt att ha en fågel-holk :) Kram

elin

Sv: Ja verkligen , hoppas du får en bra lördag!<3

Kattis

Skönt att du kunde åka hem i väntan på nästa steg iaf och vad skönt att du känner dig bra behandlad på denna avdelning!☺ hoppas ni hittar vad som felar snart!
Fina bilder!
sv: Jajjemen, visst är det London som är mest bokat denna helg!😶
Kram

Svar: Tyvärr kunde inte den undersökningen genomföras
Amanda CL

Linda

Lät gott med pizza!!

Ida

Gott med pizza :)

LIL BABUSTYLE - Vem sa att man inte kan läsa tankar?

Skönt att du kunde spendera helgen hemma! Hoppas röntgen visar vad som är fel.

Jessica Högberg

Så jobbigt! Hoppas dom hittar orsak och lagar snart

Svar: Ja verkligen!
Amanda CL