I det gröna!

Har kommit hem, pratat med två systrar, pratat med en bror, beställt färdtjänst och städat. Nu väntar jag på att färdtjänstbilen ska komma så jag kommer iväg till mamma.

 
Det var riktigt kul på teatern idag! Jag är lite sugen på att kanske ha en roll i nästa pjäs, samtidigt vill jag ju vara med i regin också. Tror det ändå blir i regidelen men gud vad roligt det var när vi improviserade idag! Inte bara med andra gruppen utan första gruppen var också jätte rolig! Jag vill berätta så mycket om allt som kommer i höst men jag tänker inte avslöja så mycket ännu. 
 

Som jag skrivit tidigare ser jag mycket och stora framsteg i båda grupperna! Det är så roligt att se hur alla utvecklas som individer men också som grupper. Jag märker hur jag själv utvecklas också, jag märker att jag tycker allt så roligt och givande igen! Det ska bli kul att vara med och ta fram den nya föreställningen och se vad det blir den här gången. Se alla skådespelare bygga upp sina karaktärer och se dem utvecklas med sina karaktärer. Alla bryr sig så mycket om varandra också!

 

Astroteatern - Framtid - Teatervänner - hösten - improvisation - improvisationsövningar - ny pjäs - nya pjäser - pjäs - regi - regiassistent - regissera - regissör - skriva för teater - teater - teaterövningar
LIL BABUSTYLE - Vem sa att man inte kan läsa tankar?

Så härligt att höra!

Svar: självklart får du adressen om jag byter blogg :)

Amanda

Så fina bilder<3

Svar: tack! <3
Amanda CL

Amanda Forsman

Kul när man ser framsteg :)

Svar: Verkligen :)
Amanda CL

elin

Kul med framsteg!<3

Christer Holm

Låter härligt att du trivs, som vanligt fina bilder.
Kram sköt om dig min vän

Pia Widlund

Dilemmat att ha börjat regissera är att man även vill vara på scenen. Man saknar det!

Evahle - en blogg om psykisk hälsa

Så kul med framsteg :)

Svar: Verkligen :D
Amanda CL

Amanda Forsman

Fina bilder! Hoppas du får en trevlig kväll :)

Svar: Tack! <3
Amanda CL