Det betydde mycket för mig


Är dansskola på Nyhetsmorgon, de lär ut bugg idag. När jag var inlagd på BUP så försökte de få mig att gå i deras skola. Jag hade väldigt svårt med fokus då samt att jag inte kunde förstå vitsen med att sitta och plugga matte och andra saker när jag ändå hade bestämt mig för att dö. Men de letade efter saker jag tyckte om att göra och ”lockade” med olika roliga aktiviteter. Jag minns inte hur det gick till men jag började tillslut med dans två gånger i veckan med idrottsläraren.Vi dansade bugg och salsa. Följde även med och spelade badminton en gång i veckan. Det betydde väldigt mycket för mig att få de två timmarna med dansläraren i veckan.
 
Aspergers syndrom - Livet - asperger - bipolär - bipolär sjukdom - bipolär typ 2 - bra minnen - bugg - bup - dansa - foto konst - konst - konstform - konstfoto - mina lärare - mina minnen - minnen - salsa
Pia Widlund

Dans ger glädje både i kroppen och själen. Det vet jag, har dansat i 30 år!

ddianasliv.blogg.se

Vad fint att läsa! Jag minns att jag inte heller var så lockad av BUPs skola eller aktiviteter när jag var där, men badminton hängde jag med på ibland. Och så fick jag lite bild- och musiklektioner. :)

Gabriella

Åh så roligt!!

Angelica

Salsa är sååå kul! Aldrig testat bugg dock :)

Erika

Gillar bilden! :)

Christer

Bugg är kul, håller du inte på med det nu ?