Påväg!

Sitter på tåget och tittar ut, träd far förbi. Ser även några hästar och gamla tågstationer som vi bara åker förbi. Det finns många fina stationsbyggnader som inte används längre. När jag ser ut på de olika städerna och samhällena vi åker förbi ser de väldigt mysiga ut, fina hus och trädgårdar. Jag växte upp med trädgård och gamla fruktträd, saknar väldigt mycket att kunna ta en frukt från trädet på vägen till skolan. Jag trivs i Stockholm och med alla möjligheter (och shopping) som finns där. 
Jag sitter inte i den tysta vagnen men är troligt tyst här i alla fall eftersom att de flesta sover. Till och med större delar av barnfamiljen som sitter bredvid mig är sovandes, bara ett av barnen och föräldrarna är vakna. Barnet vill gå av men föräldrarna förklarar att de inte kan hoppa av tåget mitt i skogen. 
Märker också att jag har blivit känslig för att åka baklänges, antar att det är åldersrelaterat nu när jag närmar mig 30.

Är påväg ner till Skåne där två av mina systrar och min systers ena sambo bor. 

Skåne - besöka syskon - syskon - systrar - tåg
Erika

Vad roligt att du ska ner hit till Skåne :)

sv. Det stämmer, de gick inte vidare. Hade önskat att Dismissed gick vidare, men Boris gick vidare istället samt att Anton gick vidare istället för Loreen. Sen var det Lisa Ajax och Fo&o som fick finalplatser också :)

Svar: jag hade jätte trevligt :D
okej :)
Amanda CL

Ida

Åh samma här när man åker baklänges i tåg.. så jobbigt!

Natalia

Haha jag och min pojkvänn ser inte ens ut som ett par när vi umgås med andra, för att det ska bli så bra stämmning som möjligt :D

Amanda Forsman

Åh, tycker det är mysigt att åka tåg :)

Svar: det håller jag med om :)
Amanda CL

Natalia

Vi ska på massa studiebesök med skolan :=)

freja lindsjö

Vad roligt du ska ner till Skåne :D