Rosa fluff

Sitter i min rosa fluffjacka påväg hem från stan. Har träffat mamma och innan dess köpte jag en osthyvel (äger ingen upptäckte jag), penslar till akrylfärg och en palett att blanda färgerna på. Ska kolla hemma innan jag köper färg. Köpte akrylfärg och fyra canvasdukar för förra sommaren. Färgen har säkert torkat men ska ändå kolla tänkte jag. 

Börjar känna mig som en människa igen. Jag körde antagligen igång igen lite för snabbt efter hösten och operationen. Jag hade räknat med att det skulle vara jobbigt fysiskt efter operationen innan jag skulle orka med kondition och så. Men jag tänkte aldrig på det psykiska. Psykiskt har jag ju mått förvånansvärt bra under hösten. När jag tänker tillbaka på allt har jag haft återkommande infektioner i tarmarna i flera år. Men förra året var absolut värst! Har förstått nu att det tar på psyket att vara sjuk så länge. Under hösten var jag väldigt borta både kroppsligt och liksom frånkopplad psykiskt. Jag tror min hjärna hade fullt upp att överleva det fysiska, därför kändes aldrig det psykiska som något problem. Ett tag kändes det också som att jag hade blivit helt frisk psykiskt, att det skulle finnas med i bakgrunden men inte ställa till så mycket för mig i livet längre. 

Ska till DV på måndag igen, försöka ta det lugnt och inte köra på för hårt. Jag märker att jag är piggare nu, vill ta tag i alla projekt som har funnits i bakhuvudet ett bra tag nu. Har en lista med mina projekt och beta av dem i den takt det tar. 

Asperger - Bipolär - Fysisk ohälsa - Insikt - Livet - Psykisk ohälsa - Sjuk - Sjukhus - Tillfriskna - Trötthet
Amanda Forsman

En osthyvel är alltid bra att ha :P

Gabriella

Åh så mysigt med en fluffjacka!!

Carolina Thoor

Det kan absolut inte vara kul med sjukdomar i sina tarmar. Måste både svida och vara jobbigt både psykiskt och fysiskt. Men tur att du känner dig mer glad nu efter operationen nu och allt <3 :)

Sv; nej, alltså jag skrev förklaringen i första inlägget om vägmärket, men bör göra det i vartenda inlägg om den kategorin. Men jag gör det för skoj skull eftersom att jag enligt en osäker källa såg att dem här är de nya vägskyltarna. Men som sagt är det osäkert och inte dykt upp på vägarna ännu, så att jag tänkte göra en liten quiz innan för skoj skull som sagt! :D

Alice

Skönt att du börjar må bättre, så stark du är. <3

Svar: åh tack <3 betyder mycket för mig att du säger det <3kram
Amanda CL